Engleski za djecu od 3 do 6 godina

Pitanja roditelja
 
   

Djeca se toliko zabavljaju da nisu ni svjesna da uče engleski.

U Helen Doron školama za engleski jezik usmjereni smo na pružanje raznovrsnih osjetilnih iskustava koja omogućuju stvaranje prirodnog okruženja u kojem djeca usvajaju engleski naglasak, vježbaju svoje prve riječi i nadograđuju vokabular. Sve se to odvija kroz glazbu, pokret, igru i, naravno, odgojne elemente.

It’s a Baby Dragon

It’s a Baby Dragon je tečaj engleskog jezika  za dob od 3 do 4 godine.

Princ Sam, mačka Fluffy i zmaj Didi na zabavan način uvode vrlo jednostavan vokabular na engleskom jeziku. Djeca uče govoriti na jednostavan i prirodan način. It’s a Baby Dragon je tečaj namijenjen i početnicima i kao nastavljački tečaj za polaznike koji su završili tečaj Baby’s Best Start.

It’s a Baby Dragon

Fun with Flupe za djecu od 4 do 5 godina

Fun with Flupe program prati avanture mladog Paula Warda, koji putuje u svoju knjigu dječjih priča kako bi pomogao veseloj Granny Fix i simpatičnom skakutavom Flupeu da poprave sve što pođe krivo u Svijetu Rime – a sve to uz učenje razgovornog engleskog jezika.

Kroz njihove avanture mladi Helen Doron učenici usvajaju osnovni vokabular koji se sastoji od 660 riječi, točan izgovor te osnove rečenične strukture engleskog jezika. Tečaj uključuje 25 pjesmica u 12 animiranih avantura.

Fun with Flupe prikladan je za početnike ili kao nastavljački tečaj za polaznike It's a Baby Dragon tečaja.

Fun with Flupe za djecu od 2 do 6 godina

Fun with Flupe - set za učenje

 

Djeca se zabavljaju i uče gledajući Fun with Flupe crtiće

Učenje engleskog uz pomoć poznatih dječjih pjesmica

Dođite na BESPLATAN ogledni sat

More Fun with Flupe (za dob od 5 do 6 godina)

More Fun with Flupe je nastavljački tečaj za Fun with Flupe polaznike s 12 novih epizoda koje donose nove avanture Paula Warda, Granny Fix i Flupea. Djeca ne mogu dočekati da vide kako će se riješiti problemi koje imaju vile, mađioničari i zmajevi koje naši likovi sretnu na svom putu. More Fun with Flupe donosi 650 riječi i 25 pjesama te ga mogu pohađati učenici koji su završili Fun with Flupe.

“Bojali smo se kako će Sebastijan s nepune 2 godine prihvatiti engleski, no ubrzo nas je uvjerio da smo nepotrebno sumnjali, jer je uz prve riječi engleskog počeo više pričati i hrvatski. Brzo upija riječi, pjesmice i veseli se svakom satu, ako na satu nije toliko aktivan nego više zaigran kod kuće vidimo napredak svakoga dana.“

Sebastijan i mama Tina

More Fun with Flupe

More Fun with Flupe - set za učenje

 

Nat and Friends (za dob od 5-6 godina)

Ovaj Helen Doron tečaj prikladan je za početnike jer im omogućava da steknu samopouzdanje u razgovoru na engleskom jeziku. Tečaj također odgovara učenicima koji su završili tečajeve iz Fun with Flupe serije. Učenici će kroz osam zabavnih i originalnih videa upoznati likove Polly the Collie i Nat the Cat koji zajedno putuju svijetom. Likovi na svom putovanju upoznaju mnoge nove prijatelje poput Crvenkapice i Tri mala praščića iz poznatih dječjih priča te im pomažu riješiti probleme i spasiti situaciju u svakoj epizodi.

 

Nat and Friends

Nat and Friends

Metodologija učenja materinjeg jezika

Prvorazredni učitelji