Engleski za djecu od 6 do 12 godina

Pitanja roditelja
 
   

Učenje rima pomaže djeci prepoznati, čitati i pisati riječi – na bilo kojem jeziku.

Helen Doron English ima jedinstvene materijale za učenje čitanja koji spajaju strukturiranu fonetiku te tehnike slobodnog čitanja. Budući da se učenje čitanja i pisanja razlikuje u pojedinim zemljama, pravo vrijeme za početak ovisi o ustaljenoj praksi u pojedinoj zemlji.

Polly Reads and Writes (za dob od 5-9 godina)

Polly Reads and Writes je jedinstveni tečaj koji uključuje materijale za učenje kod kuće i u školi. Prikladan je za početnike te za učenike koji su završili tečajeve Fun with Flupe i More Fun with Flupe jer djeca uče pričati, čitati i pisati engleski sa samopouzdanjem kroz avanture naših likova Polly the Collie, Nat the Cat, Roy the Boy i Pearl the Girl.

Školska nastava nadopunjena je aplikacijom za čitanje s 32 interaktivne knjige podijeljene na osam razina koje postaju naprednije kako napreduje djetetovo znanje engleskog. Aplikacija omogućava djetetu da samostalno radi izvan učionice i vježba važne vještine učenja jezika. Svaka polica od 4 interaktivne knjige odgovara jednoj knjizi koja osnažuje vještinu čitanja i poučava pisanje. Djeca završavaju tečaj s prekrasnom količinom znanja.

Jump with Joey za djecu od 6 do 9 godina

Ovo je novi tečaj engleskog jezika za početnike u dobi od 6 do 9 godina. Također može biti nastavljački tečaj za Fun with Flupe tečajeve.

Tečaj uključuje 12 epizoda animirane serije koja prati avanture Paula Warda i Millie, koji pomažu Kangi i njenom nestašnom sinu Joeyju u rješavanju problema koji se pojavljuju u Storyvilleu.

Učeći engleski, djeca također uče o vrijednostima poput prijateljstva i zaštite okoliša.

Učenici uče kroz 25 pjesmica te veliki broj igara i aktivnosti, kako u učionici, tako i kod kuće.

Jump with Joey je prvi engleski tečaj koji koristi tehnologiju proširene stvarnosti. Iskustvo učenja engleskog obogaćeno je oživljavanjem likova u čarobnim vježbenicama koje nadopunjuju iznimno važan segment Helen Doron metode, a to je slušanje audio materijala kod kuće.

More Jump with Joey za djecu od 6 do 9 godina

More Jump with Joey je nastavljački tečaj za djecu koja su završila Jump with Joey tečaj i žele nastaviti pratiti avanture Paula, Millie, Kangi i Joeya.

Učenici uče kroz 25 pjesmica te veliki broj igara i aktivnosti, kako u učionici, tako i kod kuće.

More Jump with Joey

Čarobne vježbenice s 3D tehnologijom

Stigao je Jump with Joey!

Prijavite se na BESPLATAN ogledni sat

Botty the Robot za djecu od 7 do 10 godina.

Djeca obožavaju avanture robota Bottyja, Dannyja, Cornelije i Helen koje se odvijaju na imaginarnom televizijskom setu. Botty the Robot tečaj uz razgovorni engleski uči djecu osnovama čitanja i pisanja. Osobit je naglasak na fonetičkom pristupu učenju jezika. U ovom tečaju, čitanje i pisanje oživljeni su korištenjem fonetičkih kartica označenih posebnim bojama, šarolikim vježbenicama te raznovrsnim igrama i aktivnostima. Tečaj je također prožet duhovitom pričom i izvornim pjesmicama.

Botty the Robot može biti početnički tečaj ili nastavljački tečaj za seriju tečaja Play On in English s naglaskom na razgovornom engleskom i vještinama čitanja i pisanja.

Tečaj uključuje 1400 novih riječi, osnove čitanja i pisanja, osnovne gramatičke strukture te 12 predivnih pjesmica.

Botty the Robot

 

Dođite na BESPLATAN ogledni sat!

Paul Ward Explores za dobne skupine od 8 do 14 godina

Osam originalnih pjesama, priča i zanimljivih aktivnosti pomažu učenicima da ojačaju fonetiku i sposobnosti čitanja i pisanja engleskog jezika, dok se zabavljaju kroz učenje. Ovaj tečaj je namijenjen početnicima od 8 do 14 godina, kao i učenicima koji nastavljaju s učenjem koji su položili A1 ispit. Tečaj obuhvaća oko 1800 engleskih riječi.   .

Paul Ward Explores

 

Paul Ward and the Treasure za učenike od 10 do 13 godina

Paul Ward and the Treasure tečaj je koji svojom šarolikošću i muzikalnošću kroz korištenje svih osjetila slavi učenje i ostavlja doživotan dojam na učenike. Tečaj uključuje zabavne aktivnosti na engleskom te 8 novih pjesama.

U Paul Ward and the Treasure, djeca nauče preko 2000 riječi i gramatičke strukture engleskog jezika koje su potrebne za razinu A1 Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (CEFR).

Paul Ward and the Treasure

Dođite na BESPLATAN ogledni sat!