Engleski za djecu od 6 do 12 godina

Pitanja roditelja
 
   

Učenje rima pomaže djeci prepoznati, čitati i pisati riječi – na bilo kojem jeziku.

Helen Doron English ima jedinstvene materijale za učenje čitanja koji spajaju strukturiranu fonetiku te tehnike slobodnog čitanja. Budući da se učenje čitanja i pisanja razlikuje u pojedinim zemljama, pravo vrijeme za početak ovisi o ustaljenoj praksi u pojedinoj zemlji.

Polly Reads and Writes (za dob od 5-9 godina)

Polly Reads and Writes je jedinstveni tečaj koji uključuje materijale za učenje kod kuće i u školi. Prikladan je za početnike te za učenike koji su završili tečajeve Fun with Flupe i More Fun with Flupe jer djeca uče pričati, čitati i pisati engleski sa samopouzdanjem kroz avanture naših likova Polly the Collie, Nat the Cat, Roy the Boy i Pearl the Girl.

Školska nastava nadopunjena je aplikacijom za čitanje s 32 interaktivne knjige podijeljene na osam razina koje postaju naprednije kako napreduje djetetovo znanje engleskog. Aplikacija omogućava djetetu da samostalno radi izvan učionice i vježba važne vještine učenja jezika. Svaka polica od 4 interaktivne knjige odgovara jednoj knjizi koja osnažuje vještinu čitanja i poučava pisanje. Djeca završavaju tečaj s prekrasnom količinom znanja.

Helen Doron Read and Write za djecu od 6 do 9 godina

Učenje je zabavno s Helen Doron Read and Write tečajem! Jedinstvene i originalne interaktivne knjige i radne bilježnice vrlo su zanimljive i djecu od 6 do 9 godina uče čitati i pisati. Učitelj predstavlja materijale za učenje na nastavi, a polaznici zatim nastavljaju učiti kod kuće, bilo samostalno ili uz pomoć roditelja, koristeći tablet ili smartphone kako bi putem aplikacije “aktivirali” knjige. Cilj je motivirati djecu da uče čitati i pisati što je više moguće samostalno, uz što manje pomoći roditelja, potaknuti vlastitom znatiželjom i zadovoljstvom. Svi nastavni materijali prate gradivo koje se uči na Helen Doron satovima.

Jump with Joey za djecu od 6 do 9 godina

Ovo je novi tečaj engleskog jezika za početnike u dobi od 6 do 9 godina. Također može biti nastavljački tečaj za Fun with Flupe tečajeve.

Tečaj uključuje 12 epizoda animirane serije koja prati avanture Paula Warda i Millie, koji pomažu Kangi i njenom nestašnom sinu Joeyju u rješavanju problema koji se pojavljuju u Storyvilleu.

Učeći engleski, djeca također uče o vrijednostima poput prijateljstva i zaštite okoliša.

Učenici uče kroz 25 pjesmica te veliki broj igara i aktivnosti, kako u učionici, tako i kod kuće.

Jump with Joey je prvi engleski tečaj koji koristi tehnologiju proširene stvarnosti. Iskustvo učenja engleskog obogaćeno je oživljavanjem likova u čarobnim vježbenicama koje nadopunjuju iznimno važan segment Helen Doron metode, a to je slušanje audio materijala kod kuće.

More Jump with Joey za djecu od 6 do 9 godina

More Jump with Joey je nastavljački tečaj za djecu koja su završila Jump with Joey tečaj i žele nastaviti pratiti avanture Paula, Millie, Kangi i Joeya.

Učenici uče kroz 25 pjesmica te veliki broj igara i aktivnosti, kako u učionici, tako i kod kuće.

More Jump with Joey

Čarobne vježbenice s 3D tehnologijom

Stigao je Jump with Joey!

Prijavite se na BESPLATAN ogledni sat

Play On in English za djecu od 6 do 10 godina

Play On in English je napredan tečaj za djecu koja imaju višegodišnje iskustvo s Helen Doron tečajevima engleskog jezika. Play On je nastavljački tečaj za More Jump with Joey.

S Play On in English, djeca nauče preko 1000 riječi, 18 zabavnih pjesmica, vježbaju formaciju rečenica te unapređuju svoj izgovor. Tečaj uključuje izvorne priče, pjesmice i igre. Play On in English također obogaćuje općenito znanje te uči o raznim fascinantnim činjenicama iz prirode.

Play On in English

Botty the Robot za djecu od 7 do 10 godina.

Djeca obožavaju avanture robota Bottyja, Dannyja, Cornelije i Helen koje se odvijaju na imaginarnom televizijskom setu. Botty the Robot tečaj uz razgovorni engleski uči djecu osnovama čitanja i pisanja. Osobit je naglasak na fonetičkom pristupu učenju jezika. U ovom tečaju, čitanje i pisanje oživljeni su korištenjem fonetičkih kartica označenih posebnim bojama, šarolikim vježbenicama te raznovrsnim igrama i aktivnostima. Tečaj je također prožet duhovitom pričom i izvornim pjesmicama.

Botty the Robot može biti početnički tečaj ili nastavljački tečaj za seriju tečaja Play On in English s naglaskom na razgovornom engleskom i vještinama čitanja i pisanja.

Tečaj uključuje 1400 novih riječi, osnove čitanja i pisanja, osnovne gramatičke strukture te 12 predivnih pjesmica.

Botty the Robot

A Tale of Two Tails za djecu od 8 do 10 godina

Na ovom tečaju djeca nauče tečno govoriti engleski i s lakoćom ga razumjeti. Uz napredni vokabular i jezične strukture djeca pripremaju pravu predstavu o princu i princezi čudesne zemlje Pawland

Tečaj se temelji na trodijelnoj predstavi. Obuhvaća pjesme, ples i dijaloge zbog kojih učenje naprednog vokabulara, fonetike i gramatike postaje zabavno. Djeca uz govorne i pismene vještine uče glumiti i pripremati predstavu.

A Tale of Two Tails

Dođite na BESPLATAN ogledni sat!

Paul Ward's World za učenike od 9 do 11 godina

Djeca uživaju prateći doživljaje domišljatog mladog Paula Warda i njegovih prijatelja dok uče o svijetu koji ih okružuje, a njegova zagonetna kameleonka Camilla neprestano nestaje. Izvorne pjesmice i aktivnosti djeci su iznimno zanimljive i drže ih zainteresiranima za Paulove avanture kod kuće, u školi, u kupovini u gradu, zoološkom vrtu i na praznicima.

Paul Ward's World

Paul Ward's World je za učenike s predznanjem u čitanju engleskog i osnovnim znanjem razgovornog engleskog. Prikladan je za sve jedanaestogodišnjake, kao i nastavljače Botty the Robot tečaja.

Ovaj tečaj sadrži otprilike 1700 novih engleskih riječi.

Paul Ward's World

Paul Ward and the Treasure za učenike od 10 do 13 godina

Paul Ward and the Treasure tečaj je koji svojom šarolikošću i muzikalnošću kroz korištenje svih osjetila slavi učenje i ostavlja doživotan dojam na učenike. Tečaj uključuje zabavne aktivnosti na engleskom te 8 novih pjesama.

U Paul Ward and the Treasure, djeca nauče preko 2000 riječi i gramatičke strukture engleskog jezika koje su potrebne za razinu A1 Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (CEFR).

Paul Ward and the Treasure

Dođite na BESPLATAN ogledni sat!