Iskoristite early bird prijave, pa se preko ljeta opustite!

Iskoristite early bird prijave, pa se preko ljeta opustite!

Be smart, predbilježite se za start! Iskoristite mogućnost early bird prijava za upise u novu školsku godinu, 2018. – 2019. i javite se odmah u najbliži centar za besplatni ogledni sat.

Iako se tek bliži kraj školske godine, a u zraku osjeća miris ljetnih praznika, mi u Helen Doron centrima već razmišljamo o novim počecima!

Budući da je svake godine interes za upis u tečajeve engleskog jezika po Helen Doron metodi velik, a broj mjesta ograničen, odlučili smo, ranim upisima, doskočiti rujanskim gužvama i upisnom stresu. How, kako? Pa, ovako! Besplatnim oglednim satovima u našim centrima.

Besplatan ogledni sat najbolji je način upoznavanja Helen Doron Metode, našeg kvalificiranog tima i načina na koji radimo. Besplatni ogledni sat pruža vam uvid u koncept satova i materijala kojima se koristimo u učenju engleskog kroz zabavu i igru. Također, ovo je idealna prilika da na licu mjesta saznate sve što vas zanima o tečajevima, grupama i terminima.

Provjerite termine koje smo otvorili u lipnju, predbilježite se i posjetite nas jer je now, sad pravo vrijeme za back to school pripreme!

 

"Nastava je besprijekorno organizirana i pripremljena.  Estetsko uređenje prostora i učionica, kao i izrada didaktičkih materijala je za svaku pohvalu.
Moje dijete je tamo sretno i zadovoljno, jedva čeka svaki novi sat, obožava svoju teacher i stekla je nove prijatelje kao i nova znanja. Odlično!"

Lena Meštrović 4.g. i mama Irena

"Profesor sam jezika s višegodišnjim iskustvom u radu u nastavi. Ocjenu Helen Doron nastavi i teacher Marti dajem i kao nastavnik i kao mama. Nora s veseljem ide na engleski, na satu je jako uzbuđena,a do idućeg sata stalno pita kada idemo ponovno. Teacher Marta joj je uzor i kod kuće je glumi. Mislim da vam je dovoljno veliki dokaz i pohvala teacher Marti za odličan rad. Ne bih ništa mijenjala."
Nora Mršić 3.g. i mama Damira

Lokacija DAN, VRIJEME i DOB

Helen Doron

Helen Doron English je globalna institucija s više od 30 godina uspjeha u podučavanju djece svih uzrasta.

Preko milijun i pol učenika danas govori engleski jezik zahvaljujući Helen Doron English.

Djeca vole učiti s Helen Doron English.