Hrvatska
 • Pridružite nam se Engleski za djecu
  Pridružite nam se

  Kao Helen Doron English franšizer možete utjecati na život djece u svojoj zajednici.

  Naučite više
 

Franšiza

Master franšizer

Helen Doron Grupa želi povećati već raširenu globalnu prisutnost kroz nova strateška partnerstva. Posebno, tražimo Master Franšizere koji bi posjedovali i upravljali regionalnom mrežom Helen Doron Early English Learning Centara za velika područja s otprilike 4 - 10 milijuna stanovnika..

Master Franšizer djeluje kao koordinator za sve Helen Doron Early English Learning Centre u njenoj/njegovoj nadležnosti. Odgovornosti uključuju: organiziranje regionalnih treninga za učitelje, narudžbu i prodaju Helen Doron Early English materijala, prikupljanje rojaliteta od učitelja i korisnika franšize, i zauzvrat, pružanje podrške.

Unutar svog geografskog teritorija MF ima pravo dodjeljivanja pod-franšiza Helen Doron Early English Learning Centrima i u nekim slučajevima može licence za poučavanje dodijeliti polu-nezavisnim učiteljima koji rade u uskoj suradnji s Learning Centrom..

Master Franšizer dobiva sljedeće smjernice i pomoć od glavnog stožera Helen Doron Edukacijske Grupe:

 • Pomoć pri zasnivanju: Helen Doron pomaže novom Master Franšizeru pri postavljanju i promoviranju svog poslovanja te pri pronalaženju i obučavanju pod-franšizera i učitelja koji su potrebni za uspješno poslovanje prema Helen Doron Early English metodi.
 • Marketing: Master Franšizer dobiva priručnik za promocije i profesionalnu pomoć u marketingu. Pohađa redovite konferencije te ima pristup web-portalu koji unapređuje i promovira njihove Learning Centre.
 • Upravljačke usluge: Master Franšizer ima pristup globalnoj mreži te imaju direktnu komunikaciju s Nacionalnim koordinatorom i/ili međunarodnim menadžerom za podršku klijentima.

Da biste bili efikasan i profitabilan Helen Doron Early English Master Franšizer, trebate kombinirati poslovne vještine s marketinškim znanjem uz snažnu predanost našoj viziji poučavanja i našim edukacijskim idealima.
Za više informacija, molimo kontaktirajte nas .

Iskustva franšizera

 • „Postati Helen Doron franšizer bio je pravi izbor u pravo vrijeme za mene. Helen Doron je metoda u koju sam se uvjerila kod svoje djece i željela sam i drugoj djeci pružiti iskustvo učenja kroz igru.“

  Tihana Uzelac, LCF, Zagreb
 • „U samo četiri godine formirali smo team teachera uz čiju veliku pomoć sada vodimo četiri Helen Doron centra. Najljepše od svega je kada djeca osjete ponos zbog svog uspjeha, a naš uspjeh je što smo bili dio tog divnog iskustva!“

  Tihana Uzelac, LCF, Zagreb
 • „Postati Helen Doron franšizerima bio je za nas veliki korak jer je podrazumijevao selidbu cjiele obitelji iz New Yorka u Hrvatsku, što nismo požalili niti jednog trenutka.„

  Tijana Kovač Orlić i Alan Mate Orlić, LCF, Osijek
 • „Uz svu predanost i iskustvo, u drugoj smo godini poslovanja postali prepoznatljivi u Osijeku kao centar koji pruža veliku kvalitetu usluge kakve još nije bilo u gradu te u koji roditelji i djeca dolaze s velikom radošću iz tjedna u tjedan.“

  Tijana Kovač Orlić i Alan Mate Orlić, LCF, Osijek
 123