Hrvatska
 

Donacija za potrebe projekta Sweet Bag

11.12.2018 - Objava Helen Doron English

 

Zajedničko priopćenje Hrvatskog Crvenog križa i Helen Doron English škola engleskog za djecu - donacija za potrebe projekta Sweet Bag

Helen Doron ponovno djeluje humanitarno!

Zadovoljni uspjehom prošlogodišnje akcije i suradnjom koju smo ostvarili s Hrvatskim Crvenim križem, i ove smo godine organizirali novu malu i slatku božićnu dobrotvornu akciju! U akciji «Sweet Bag» prikupljali smo korištene Helen Doron ruksake koje su naši polaznici napunili slatkim poklonima i na taj način smo podsjetili naše polaznike kako je važno donirati.

Helen Doron škola je posebno ponosna što su njezini mali učenici tijekom akcije "Sweet Bag" skupili više od 1500 paketa za poklon djeci iz socijalno ugroženih obitelji.
"Sweet Bag" akcija koju smo radili u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem još je jedna u nizu aktivnosti kojima Helen Doron škole engleskog jezika za djecu pomažu djeci u Hrvatskoj.
Hvala vam što ste pomogli uljepšati Božić potrebitoj djeci!
„Božić nije doba godine, Božić je osjećaj.“ 

O Hrvatskom Crvenom križu:
Hrvatski Crveni križ nacionalno je društvo Crvenog križa koje nepristrano i bez diskriminacije djeluje na teritoriju Republike Hrvatske, a u svrhu promicanja i ostvarivanja humanitarnih ciljeva i programa od opće koristi.

Djeluje kao neprofitna pravna osoba u rješavanju humanitarnih pitanja, organiziranju zdravstvenih i socijalnih programa, pripremanju stanovništva za djelovanje u masovnim nesrećama i katastrofama kao i u djelovanju u smanjenju i uklanjanju posljedica masovnih nesreća i katastrofa.

O Helen Doron Hrvatska:
Helen Doron metodu je jezikoslovkinja i učiteljica Helen Doron razvila 1985. godine. Ova jedinstvena metoda dopušta djeci već od samo tri mjeseca da uče engleski na isti način na koji uče materinji jezik - kroz redovito slušanje i poticanje. Helen Doron English je program učenja engleskog za djecu od tri mjeseca do devetnaest godina. Helen Doron metoda se temelji na djetetovoj prirodnoj sposobnosti za upijanje jezika. Helen Doron u Hrvatskoj djeluje već devetu godinu kao franšizni sustav na 29 lokacija diljem naše zemlje. Od svog osnutka Helen Doron metoda se neprestano razvija i obogaćuje najnovijim jezičnim i pedagoškim spoznajama te korištenjem tehnologije koja pomaže djeci da što zabavnije i jednostavnije usvoje jezik te predstavlja vodeću metodu učenja engleskog jezika za djecu diljem svijeta.

Kontakti:
Hrvatski Crveni križ

Drinka Sopta
Voditeljica Službe za prikupljanje sredstava i izdavaštvo
Ulica Crvenog križa 14
10000 Zagreb
drinka.sopta@hck.hr
01 4655 814

Helen Doron Hrvatska - nacionalni franšizer
tvrtka Laka spika d.o.o.
Danijela Haralović, direktor
Sveti Duh 36
10000 Zagreb
croatia@helendoron.com
www.helendoron.hr
091-2514-430

  Galerija fotografija - kliknite na sliku za povećanje
Bjelovar
Cres
Dubrava
Gajnice
Lanište
Maksimir
Medveščak
Osijek
Ravnice
Rijeka
Samobor
Sesvete
Slavonski Brod
Španko
Split
Sveti Duh
Trnje
Varaždin
Velika Gorica
Vinkovci
Zadar
Zaprešić