Hrvatska
 

HELEN DORON PONOVNO DJELUJE HUMANITARNO

16.02.2016 - Objava Helen Doron English

Odmah pri otvaranju, u rujnu 2013.godine, Helen Doron English škola u Osijeku odlučila je učiniti dobro djelo i humanitarnom akcijom štićenicima dječjeg doma "Klasje" pokloniti besplatan cjelogodišnji tečaj engleskog jezika za predškolce sa svim nastavnim materijalima.

Dječji Dom Klasje Osijek je javna ustanova socijalne skrbi o djeci izvan vlastite obitelji (djeca bez roditelja, djeca koju roditelji zanemaruju, zlorabe svoje roditeljske dužnosti ili je to iz drugih razloga u djetetovom interesu).

Helen Doron program "Fun with Flupe" nastavni je program u kojemu će, tijekom 2013. i 2014. godine, Ivana, Valentin, Božica, Drago i Antonija naučiti više od 600 engleskih riječi i 25 pjesmica na engleskom jeziku. Mališani svakoga petka veselo pohađaju nastavu i usvajaju engleski prirodno, poput materinjeg jezika. Helen Doron Early English metoda međunarodno je priznati sustav podučavanja engleskog jezika u kojemu djeca na jednostavan i prirodan način uče engleski kroz igru, pjesmu i ples.

Djelatnici škole u Osijeku odlučili su osigurati sredstva za pohađanje nastave djeci iz "Klasja" donacijama iz inozemstva te se nadaju da će uspjeti skupiti dovoljno sredstava kako bi djeca mogla pohađati nastavu i sljedećih nekoliko godina, a također kako bi mogli svoju humanitarnu djelatnost proširiti i na ostale Helen Doron škole u Hrvatskoj i štićenicima domova za nezbrinutu djecu diljem zemlje osigurati bolju budućnost.