Hrvatska
 • Glazba u Helen Doron English Engleski za djecu
  Glazba u Helen Doron English

  Glazba je važan dio učenja stranog jezika i temeljni dio svih Helen Doron tečajeva.

  Helen Doron glazbeni klub
 • Helen Doron radio Engleski za djecu
  Helen Doron radio

  Samo za tinejdžere. Izvrsna glazba i popularne teme – sve na engleskom jeziku.

  Poslušajte
 • Online zabava nakon nastave Engleski za djecu
  Online zabava nakon nastave

  Helen Doron učenici uživaju u online igricama posebno napravljenim kako bi nadopunile lekcije koje se obrađuju na nastavi.

  Kangi Club
 • Prve riječi na engleskom jeziku Engleski za djecu
  Prve riječi na engleskom jeziku

  Djeca od 2 do 5 godina uče svoje prve riječi na engleskom uz Flupea. Preuzmite sadržaj s Google Play trgovine i Apple App trgovine.

  Preuzmite sadržaj
 

Interaktivno iskustvo

Učenje engleskog je zabavno s našim online aktivnostima

S Helen Doron, učenje engleskog nije ograničeno na učionicu. Nudimo obilje online aktivnosti koje su zabavne, edukativne, obogaćuju i pomažu našim mladim učenicima da sa samopouzdanjem koriste engleski jezik.

Kangi Klub Kangi Klub naš je online portal za igrice koji sadrži aktivnosti za djecu od 3 do 12 godina. Helen Doron učenici imaju vlastite lozinke koje im omogućuju pristup igrama i aktivnostima koje prate njihov tečaj. Gosti se također mogu igrati u zoni za posjetitelje.
 SongClub Song Club naš je ekskluzivni YouTube kanal sa zaštićenim Helen Doron pjesmama i video sadržajima za djecu od 0 do 6 godina.
Helen Doron Radio Helen Doron Radio naša je radio postaja koja emitira program uz koji se povezuju tinejdžeri diljem svijeta – na engleskom, naravno.
Posjetite: www.helendoron.com ili preuzmite aplikaciju: i-Store i Google Play
  Google-Play-App-buttonAvailable_on_the_App_Store Prve riječi na engleskom uz Flupea naša je prva igra za mobilne uređaje. Predivna igrica napravljena je posebno za veoma mlade korisnike mobitela (2-5 godina). Jednostavno dotaknite i otkrijte. Idealno za mlade umove i male prstiće. Dostupno na i-Store i Google Play.


Na Google Play možete pronaći nove aplikacije Helen Doron Group:

Fun With Flupe - English Words Fun With Flupe - Prve riječi na engleskom jeziku s Flupe! Djeca od 2 - 5 godina saznali su svoje prve riječi na engleskom jeziku uz Flupe od Helen Doron Educational Group. Preuzmite i zabavite se uz Flupe!
 Jump with Joey Jump with Joey - To je čarolija! Originalne priče za djeca u dobi od 6-9 za učenje engleskog jezika s 3-D animacijama. Uđite u svijet čarobnih priča i zabava počinje!
Helen Doron Read Helen Doron Read - Djeco kliknite na sliku i čuti ćete priču na engleskom jeziku. Slovo po slovo, riječ po riječ ili rečenicu, naučite čitati bez napora.
  Dragon Tales Series Dragon Tales serije Magic Wand je vesela i glazbena aplikacija koja mlade učenike uvodi u svijet engleskog jezika. Didi Dragon, Sam princ i Fluffy mačka u igri će vas naučiti osnove engleskog jezika.
 • „Nastava je besprijekorno organizirana i pripremljena. Moje dijete je tamo sretno i zadovoljno, jedva čeka svaki novi sat, obožava svoju teacher i stekla je nove prijatelje kao i nova znanja. Odlično!“ 

  Lena i mama Irena
 • Pozitivan pristup, pohvale i vesela radna stmosfera potiču dijete da neopterećeno i sa radošću, kroz igru i zabavu (uz pjesmice, ples i kreativne radionice) usvaja nova znanja.

  Miša 7.g. - polaznik
 123