Ljetna zabava s Helen Doron English

Ljetna zabava s Helen Doron English

 

Helen Doron ljetni tečajevi pružaju djeci učenje engleskog kroz igru i zabavu te edukativno i zabavno druženje s vršnjacima.

Ljetni tečajevi prikladni su za postojeće Helen Doron učenike ali i za učenike koji se još nisu susreli s Helen Doron programima.

Na lokacijama širom Hrvatske – Zagreb (Medveščak) i Varaždin pripremili smo zanimljive tečajeve:

Holiday Fun with Flupe (za djecu od 3 do 7 godina) i Holiday Jump with Joey (za djecu od 6 do 9 godina) Djeca uče i vježbaju engleski uz mnoštvo zabavnih igara, pjesmica i radionica na engleskom jeziku.
Uživajte u animiranoj epizodi Holiday Fun with Flupe tečaja - The Conductor 

I am the World (za djecu od 3 do 7 godina) i Holiday Jump with Joey (za djecu od 6 do 9 godina) Djeca uče i vježbaju engleski uz mnoštvo zabavnih igara, pjesmica i radionica na engleskom jeziku.

English through Drama (za djecu od 7 do 12 godina) Djeca uče i vježbaju razgovorni engleski jezik, prezentirajući klasične bajke u stilu britanske pantomime, u otkačenim kostimima i uz elemente komedije. 

Paul Ward's Holiday (za djecu od 10 do 12 godina) Paul Ward i njegovi prijatelji vode učenike kroz seriju lekcija engleskog jezika, pri čemu djeca uče zanimljive detalje o gotovo 20 zemalja diljem svijeta.

Ljetni tečaj se održava u trajanju od 5 dana, svaki radni dan u trajanju od 3 sata (180 minuta).

S djecom će raditi kvalificirani Helen Doron učitelji obučeni za održavanje ljetnih tečajeva.

Za sve dodatne informacije pišite nam na croatia@helendoron.com, u inbox naše Facebook stranice. See you!

Centar DATUM - Tečaj / VRIJEME / LOKACIJA

Helen Doron