Hrvatska
 

2 potpuno nova Helen Doron programa

11.03.2012 - Objava Helen Doron English

Helen Doron Early English predstavlja dva potpuno nova programa na Međunarodnoj konferenciji franšizera u Španjolskoj

Helen Doron Early English predstavlja dva najnovija programa koji uključuju multimedijalni način učenja s naprednim vokabularom, originalnom glazbom i pregršt zabave.

Misgav, Izrael, ožujak 2012.

Helen Doron Educational Group, kao vodeći međunarodni edukacijski program za djecu, nedavno je predstavila dva nova tečaja: Fun with Flupe za dob 2-5 godina i Teen Talent za dob 11-14 godina. Nove programe predstavila je predsjednica Uprave Helen Doron na godišnjoj konferenciji Master franšizera koja se održavala od 12. do 14. ožujka u Sevilli, Španjolska.

Od rujna 2012. godine 650 Helen Doron centara u svijetu će podučavati Fun with Flupe tečaj, a više od 3200 postojećih učitelja će proći intenzivan seminar za podučavanje ovog novog tečaja. Ovaj jedinstveni unaprijeđeni program uključuje zanimljive i originalne likove sa sveobuhvatnim slikama i pričama. Fun with Flupe donosi 660 novih riječi te dvije nove originalno osmišljene pjesme po epizodi, što znači ukupno 25 novih pjesama. Budući da je Helen Doron Early English međunarodni sustav edukacije, posebna pažnja je posvećena kulturološkim specifičnostima pojedinih zemalja kako bi se djeca što lakše mogla poistovjetiti s vrckavim likovima iz priča.

Svaki polaznik ima set koji uključuje 4 knjige, 4 cd-a i 4 dvd-a. Helen Doron metoda obuhvaća često puštanje cd-a kod kuće (u pozadini), dok djeca značenje riječi uče na satovima, uz pomoć učitelja posebno osposobljenih za tu metodu i njihovih rekvizita. Ovi materijali su jedinstveni u svijetu te svakom djetetu omogućuju sustavno učenje iz tjedna u tjedan i iz godine u godinu, bez obzira na dob.

Teen Talent je tečaj kreiran posebno za tinejdžere, kako bi na uzbudljiv i zabavan način učili engleski, i to ne samo gramatiku i vokabular, već ih se uključuje u svijet pop glazbe i pjesama posebno napisanih za taj tečaj. Tečaj se sastoji od osam cjelina s temama koje uključuju: putovanja, glazbu, ekologiju, životinje i još mnogo toga. Svaka cjelina sadrži: čitanje i slušanje s razumijevanjem, gramatiku, pjesmu, pisanje eseja (pomoću tehnike mentalnih mapa), fonetiku i vježbe sricanja (spelling), šale te brzalice (tongue twisters). Probna testiranja programa u Europi i na Bliskom Istoku dala su zavidne rezultate koji pokazuju kako polaznici s napetošću i uzbuđenjem iščekuju nastavak priče iz lekcije u lekciju. Helen Doron učitelji u svijetu već se osposobljavaju za podučavanje Teen Talent tečaja.

Kao i kod svih drugih Helen Doron tečajeva, glazba i riječi pjesama su napisane posebno za svaku ciljanu grupu polaznika, ovisno o dobi i razini znanja, kao integralni dio procesa učenja.

Na Helen Doron satovima engleskog jezika, za sve dobne skupine, njeguje se zabavno i motivirajuće okruženje te se koncentrira na učenje engleskog jezika na ugodan i prirodan način. Ukupno 20 različitih tečajeva trenutno postoji za polaznike svih dobnih skupina, od beba do tinejdžera.

„Diljem svijeta učenje engleskog jezika smatra se bitnom vještinom, koja se mora što prije steći, kako bi se kasnije u životu iskoristio cjelokupni potencijal pojedinca. Helen Doron Early English satovi su osmišljeni tako da polaznici čak i od 3 mjeseca starosti bez puno napora upijaju jezik“, komentirala je Helen Doron, predsjednica Uprave i utemeljitelj Helen Doron Early English sustava. „Helen Doron Early English upravlja sa 650 centara u više od 30 zemalja, a preko milijun djece diljem svijeta naučilo je govoriti engleski pomoću naše jedinstvene metode.“

O Helen Doron edukacijskoj grupi

Od 1985. godine, Helen Doron Educational Group je stajala na čelu inovativnih obrazovnih sustava, pružajući ekskluzivne programe učenja i kvalitetne obrazovne materijale za bebe, djecu i mladež diljem svijeta. Naši visoko kvalitetni obrazovni programi engleskog jezika uključuju: poznati Helen Doron Early English za učenike u dobi od 3 mjeseca do 12 godina, Helen Doron Teen English za učenike u dobi od 12 do 18 godina, Didi i Polly programe za veće grupe u jaslicama i vrtićima, Ready Steady Move! program fitnessa i jezika te Super-Nature program za osnovne škole. Helen Doron franšizni model poziva poduzetnike da se pridruže uspješnoj poslovnoj operaciji koja pogoduje djeci širom svijeta. Za više informacija, posjetite nas online: www.helendorongroup.com.

Pogledajte video isječak iz našeg novog programa Fun with Flupe: