Hrvatska
 

Godina izvanrednog napretka za Helen Doron Edukacijsku Grupu

28.01.2016 - Objava Helen Doron English

Svjetska potražnja za učenjem engleskog jezika za djecu omogućila je ogroman napredak Helen Doron Edukacijske Grupe, sa 104 nove franšize koje su postale dio međunarodne mreže. 
Helen Doron English, najznačajnija franšiza Helen Doron Edukacijske Grupe, doživjela je golem procvat tijekom 2015. godine. S izuzetnim rastom broja franšiza od 40% i 50% u Španjolskoj i Kini, tvrtki su se priključila i neka nova područja, a to su istočna Rumunjska, Madrid, Kanarski otoci, Castillas i Ebro (Španjolska), Krasnodar, istočni Sibir (Rusija), Kazahstan i Suzhou (Kina).
Svjetska potražnja za kvalitetnim tečajevima engleskog jezika za djecu kao nadopuna klasičnom školskom obrazovanju, kao i sve veća želja roditelja za dvojezičnim odgojem djeteta, glavni su razlozi impresivnog rasta broja Helen Doron franšiza.
"Najveći rast broja učenika bio je među onima mlađe dobi, već od jedne i dvije godine starosti. Napredak se dogodio i među učenicima tinejdžerske dobi," izvještava Helen Doron, jezični stručnjak, učiteljica, direktorica i osnivačica Helen Doron tvrtke. "Dolazimo do saznanja da sve više roditelja shvaća važnost izvrsnosti u podučavanju engleskog jezika i posebnom doprinosu Helen Doron metode. Roditelji žele djeci pokloniti znanje engleskog jezika, ali bez dodatnog stresa i opterećenja. Upravo je zbog toga Helen Doron najbolji izbor. Naš program temelji se na uspješnoj metodi koja učenje čini zabavnim. Djeca dobivaju puno pozitivnog ohrabrenja i poticanja, motivirani su i jačaju samopouzdanje, " dodaje Helen Doron. Više od 125 000 učenika pohađalo je Helen Doron školu za engleski jezik u 2015-oj godini. Sa 104 nove franšize, tvrtka očekuje da će rast broja učenika biti jednak ili veći od rasta broja franšiza, koji iznosi 10%. Očekuje se da će 2016. godine Helen Doron školu pohađati 138 000 učenika. Uz Helen Doron školu za engleski jezik, tvrtka je doživjela rast i u drugim obrazovnim sektorima. Helen Doron sustav vrtića otvorio je dvije nove lokacije u Turskoj te sada postoji ukupno 23 vrtića koji posluju po Helen Doron metodi. Usto, MathRiders, Helen Doron program za učenje matematike proširio se za 40%.

Nadalje, tvrtka ide ususret rastućem tržištu u Aziji i Južnoj Americi. Helen Doron instituti za engleski jezik u Dongtan-u (Južna Koreja), Helen Doron vrtići s programom za učenje engleskog jezika te Helen Doron popodnevni programi posvećeni engleskom jeziku u Megamall centrima sve su popularniji."Posebno osmišljen tečaj engleskog jezika održava se u 30 Homeplus megamall centara na različitim lokacijama diljem zemlje i očekuje se znatan rast u 2016. godini," izvještava Benaya Doron, izvršni direktor Helen Doron tvrtke u Južnoj Koreji. "Suradnja s Homeplus centrima proširila je poslovanje kroz čitavu Južnu Koreju i još više popularizirala brend."
"Velik porast, posebno u Španjolskoj, kao i potražnja za obrazovanjem po Helen Doron metodi u zemljama u kojima je španjolski službeni jezik, bio je veliki poticaj za proširenje poslovanja u Južnoj Americi," objašnjava Anne Gordon, zamjenica predsjednika Odjela za razvoj poslovanja s potrošačima. Gordon dodaje, "Helen Doron English nudi dvije različite mogućnosti za franšizu: franšizu za Helen Doron školu za engleski jezik ili kombiniranu franšizu za Helen Doron vrtić na engleskom jeziku i za školu za učenje engleskog jezika, ovisno o potrebama franšizera. Franšizeri koji odaberu Helen Doron vrtićki program, mogu u jutarnjim terminima nuditi dvojezični vrtićki program s "pojačanim" engleskim jezikom ili program uz isključivo korištenje engleskog jezika. U popodnevnim satima mogu ponuditi školski program za učenje engleskog jezika. S ovakvim modelom, centri imaju mogućnost cjelodnevnog nuđenja obrazovnih programa."
Helen Doron je osnovala Helen Doron Edukacijsku Grupu 1985., kada je, u svrhu podučavanja, krenula s izrađivanjem vlastitih materijala i glazbe kako bi djeci pomogla da lakše razumiju i pričaju engleski jezik. Doron objašnjava, "Tijekom posljednjih 30 godina, moj tim i ja istraživali smo kako djeca uče. Ta smo saznanja uključili u naš jedinstveni pristup - učenje kroz pozitivan poticaj, ponavljanje i zabavu, uz puno glazbe - i to je osnova svih naših programa. Svaki program sadrži jedinstvene principe koji stvaraju Helen Doron metodologiju."
Iako je 2016. tek počela, već se vidi porast u potražnji za Helen Doron metodom. Sve je veći promet na našim društvenim mrežama, YouTube-u i web-stranicama, veća je potražnja za online aplikacijama, a naši Teen Radio, Helen Doron Radio www.HelenDoronRadio.com. bilježe rekordan broj slušatelja. "Očekujemo još jednu godinu značajnog rasta." dodaje Simon Darr, predsjednik Odjela za marketing. "Htjeli bismo proširiti naše programe na nova tržišta kako bismo pružili mogućnost obrazovanja bebama, djeci i tinejdžerima te stvorili najkvalitetnije materijale za daljnji uspjeh."

 

O Helen Doron Edukacijskoj Grupi


Helen Doron Edukacijska Grupa nalazi se na čelu inovativnog obrazovnog sustava, pružajući jedinstvenu metodu učenja i kvalitetne obrazovne materijale za bebe, djecu i adolescente još od 1985. godine. Najznačajnija franšiza tvrtke, Helen Doron English, zajedno s Helen Doron Kindergarten, MathRiders i Ready Steady Move! franšizama, obuhvaća skoro 900 centara u preko 35 zemalja Europe, Azije i Južne Amerike. Danas, više od 2 milijuna djece uči kroz jedinstvenu Helen Doron metodu. Helen Doron Edukacijska Grupa poziva poduzetnike da se pridruže uspješnom poslovanju od kojeg korist imaju djeca diljem svijeta. Posjetite nas na www.helendorongroup.com.