Hrvatska
 

Tražimo profesora/apsolventa

29.06.2016 - Objava Helen Doron English

Posao učitelja/ice engleskog jezika prema HELEN DORON metodi


Tražimo: studenta anglistike (bez obzira na usmjerenje), apsolventa, prvostupnika, magistra struke ili profesora engleskog jezika (m/ž) ili izvornog govornika engleskog jezika s dobrim poznavanjem hrvatskog jezika.

Ako si otvorena, vesela, energična, komunikativna, kreativna osoba te prije svega uživaš u radu s malom djecom (i onom nešto većom), ovaj je posao stvoren za tebe!  Mi širimo svoj tim i pozivamo te da nam se pridružiš! Odlično vladanje engleskim jezikom je nužno, kao i poznavanje rada na računalu (MS Office, Internet), sposobnost za timski rad i želja za stjecanjem novih vještina.

Nudimo: obuku o trošku poslodavca kojom ćeš ishoditi međunarodno priznati Helen Doron English certifikat za podučavanje s kojim možeš raditi u bilo kojoj školi u više od 30 zemalja svijeta (na primjer Tajland, Portugal ili Kina), rad prema dokazanoj metodi za podučavanje engleskog jezika kao stranog jezika (ESL) za djecu svih dobnih skupina i to s visokokvalitetnim i tehnološki najnaprednijim materijalima za podučavanje na tržištu te redovite godišnje seminare i treninge za daljnju edukaciju. Nudimo mogućnost rada u pozitivnom, poticajnom i kreativnom okruženju, ispunjujuću karijeru i priliku da uneseš pozitivne promjene u život svojih učenika.

Vrsta zaposlenja: Praksa, studentski ugovor, ugovor o radu na određeno i neodređeno vrijeme za osobu koja je slobodna održavati nastavu radnim danom (poslijepodne) i/ili vikendom.

Molimo kandidate da se prije prijave upoznaju s našom metodom putem web stranice www.helendoron.hr See you smile

KONTAKTIRAJTE NAS