Hrvatska
 • Engleski za djecu
 

Pitanja učitelja

Često postavljana pitanja

 • Što čini Helen Doron English različitim od ostalih ESL programa?

  Postoji nekoliko razloga. Vjerujemo da je jedan od glavnih razloga činjenica da su naši učitelji najbolji. Ulažemo mnogo vremena i truda u naše intenzivne programe za obuku i distribuciju informacija.

  Naši učitelji to cijene jer im pomaže u motivaciji i održanju entuzijazma u svakom tečaju koji predaju.

  • Naša jedinstvena metodologija utemeljena na ponovljenom slušanju i pozitivnim povratnim informacijama
  • Naglasak na konstantnom usavršavanju naših učitelja i neprekidna potpora
  • Naši iznimni materijali za učenje koji pomažu učiteljima tijekom svakog pojedinačnog sata, ali istodobno ostavljaju prostor za kreativnost i osobne sklonosti
  • Energična atmosfera svake lekcije, ispunjena zabavnim igrama, živopisnim pjesmicama i aktivnostima u kojima uživaju učenici i učitelji
  • Dokazani rezultati; roditelji, učenici i učitelji zadivljeni su brzinom napretka učenika u usvajanju jezika s Helen Doron metodom
  • Sveobuhvatna potpora i održavanje svijesti o važnosti HD brenda na Vašem području kako bi Vam pomogli naći nove učenike i proširiti posao (u slučaju samozaposlenih učitelja) 

 • Tko je prikladan kandidat za Helen Doron učitelja?

  Kako bi se prijavili za Helen Doron Trening za učitelje morate imati:

  • Izvrsno znanje govornog i pisanog engleskog jezika
  • Akademsku pozadinu na području engleskog jezika i/ili podučavanja
  • Iskustvo rada s djecom ili mladima

 • Kako se kvalificirati za Helen Doron učitelja?

  Prikladni kandidati prolaze intenzivan trening kako bi se kvalificirali za pristup našoj jedinstvenoj metodologiji i materijalima za učenje.
  Također ćete naučiti održavati zabavno, motivirajuće radno okruženje po kojemu smo poznati.
  Naši standardi u podučavanju se održavaju i nakon što se kvalificirate, kroz neprekidno vodstvo i sudjelovanje u našim redovitim seminarima i konferencijama.

 • Kakvu potporu učitelji primaju od Helen Doron English?

  Potpora Vam je uvijek dostupna. Naš sveobuhvatni sustav potpore dozvoljava kontakt s lokalnim franšizerom, regionalnim ili nacionalnim franšizerom ili Glavnim uredom Helen Doron edukacijske grupe u bilo koje vrijeme. 

 • Pedagoška potpora

  Seminari – Jednodnevni seminari održavaju se redovito. Na njima se proučavaju uzbudljiva nova edukativna pomagala i nove primjene već postojećih materijala. 

  Godišnja konferencija je savršena prilika za predstavljanje novih Helen Doron English materijala i ideja kako bi unaprijedili Vaše vještine i pomogli Vam u održavanju visokih standarda koji se očekuju od svih Helen Doron učitelja. Ovom prilikom moći ćete uživati u zabavnom danu, odličnoj prilici za učenje i prilici za nova poznanstva s drugim Helen Doron učiteljima. 

  Ekskluzivni online forum – povezuje Vas s ostalim Helen Doron učiteljima i donosi mogućnost postavljanja pitanja, razmjenu mišljenja i povratnih informacija. Umreženost je važna stavka te se i sama Helen Doron često uključuje u rasprave. 

  Web portal za učitelje – daje Vam automatski pristup preuzimanju najnovijih materijala, vodiča i ostalih alata potrebnih za održavanje nastave. 

  Stranica za edukacijska pomagala koja su izradili učitelji – ekskluzivan dio naše Kangi Klub web stranice rezerviran samo za učitelje, na kojem možete vidjeti, preuzeti ili čak stvoriti igre i pomagala te prilagoditi promotivne materijale.   

 • Potpora u poslovanju

  Regionalni sastanci – Helen Doron franšizeri sponzoriraju periodična okupljanja u cilju pomoći lokalnim učiteljima kako bi što efikasnije poboljšali svoje organizacijske i promotivne vještine te podijelili svoja iskstva s drugim učiteljima.

  Preporuke – proširite svoj posao pomoću preporuka koje može pružiti Vaš lokalni franšizer. 

  Sustav upravljanja informacijama – administrativni alati dizajnirani kako bi Vam pomogli da vodite svoj posao efikasno i bez poteškoća. 

  Promidžbeni materijali – mnoštvo medijskih promotivnih materijala bit će Vam na raspolaganju čim se kvalificirate kao Helen Doron English učitelj. 

 
 
Pogledajte  RASPORED TEČAJEVA