Hrvatska
 • Engleski za djecu Engleski za djecu
  Engleski za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju dok uče engleski!

  Saznajte kako
 • Baby's Best Start Engleski za djecu
  Baby's Best Start

  Bebe od 3 do 24 mjeseca usvajaju engleski jezik na način na koji uče i materinji uz razvoj motoričkih vještina i stimulaciju mentalnih sposobnosti.

  Saznajte više
 • Djeca od 4 do 5 godina Engleski za djecu
  Djeca od 4 do 5 godina

  Ovladajte govornim engleskim u dva Fun with Flupe tečaja uživajući u pustolovinama Granny Fix, Paula Warda i Flupea.

  Saznajte više
 • Djeca od 6 do 12 godina Engleski za djecu
  Djeca od 6 do 12 godina

  Naučite govorni engleski zajedno uz čitanje i pisanje slijedeći Paula i Millie koji pomažu klokanici Kangi i njenom sinu Joeyju riješiti probleme u Storyvilleu.

  Saznajte više
 • Teen English Engleski za djecu
  Teen English

  Učenici sudjeluju u ozbiljno zabavnom poslu učenja engleskog jezika u malom kreativnom okruženju.

  Saznajte više
 • Engleski online Engleski za djecu
  Engleski online

  Sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima pomaže djeci usavršiti engleski jezik izvan učionice.

  Uvjerite se sami
 

Pravila korištenja

1. Koristeći stranicu vi pristajete na pravila korištenja koja su propisana zakonom. U slučaju da se ne slažete s istim, molimo da se ne koristite stranicom.

2 .Ako dođe do promjene pravila korištenja, korisnici će biti na vrijeme obavješteni. Molimo da redovito provjeravate izmjene u pravilniku. Vaše korištenje stranice i nakon izmjene u pravilniku znači također da ste pristali na nova, zakonom propisana, pravila korištenja.

3. Sadržaj stranice zaštićen je od strane Helen Doron Grupe. Strogo je zabranjeno kopiranje, preuzimanje podataka, objavljivanje, emitiranje, ili bilo kakvo neovlašteno korištenje sadržaja stranice, osim isključivo u svrhu osobne upotrebe.

4. Pristajete na korištenje ove stranice po propisanim pravilima, bez kršenja istih prava drugih korisnika. Zabranjeno ponašanje podrazumijeva uznemiravanje te prijenos uvredljivog sadržaja.

5. Sadržaj stranice, uključujući informacije, imena, fotografije koje su vezane za Helen Doron ili tvrtke s kojima surađuje zaštićene su zakonom.

6.  Helen Doron ne odgovara za nanešenu štetu vezanu za web stranicu, niti bilo kakvu materijalnu štetu: 1. gubljenje podataka, 2. gubitak očekivanog profita, 3. poslovni neuspjeh, 4. gubitak poslovne prilike, 5. narušen ugled, 6. bilo koje neizravno nanošenje štete nastale korištenjem web stranice.

7. HD ne garantira stranicu bez virusa niti se obvezuje na ispravljanje grešaka na web stranici.

8. Imena, fotografije, znakovi te logotip koji se veže za Helen Doron su također zaštićeni.

9. Trebate se složiti s pravilima korištenja svaki put kad objavljujete svoje fotografije, te kad god dijelite vaše mišljenje na našim forumima. Tada Helen Doron Ltd. ima ograničeno pravo korištenja vašeg imena i svih podataka.

10. Ako objavljujete sadržaj na našoj stranici, vi: 
      a)    garantirate da je vaš
      b)    da je vaš vlastiti rad te da imate pravo dijeliti ga
      c)    da nije uvredljivog sadržaja
      d)    da ne krši zakon
      e)    da ćete nadoknaditi HD-u bilo kakve zakonske naknade, štetu ili druge troškove koji se mogu pojaviti kao rezultat objava

11.  Ne smijete objaviti nikakav uvredljiv ili ilegalan material na forumu. To uključuje tekst, grafičke sadržaje, video i audio materijale.

12. Objavljivanje materijala s namjerom ili promoviranjem ilegalnih radnji.

13. Pristajete da ćete objavljivati samo materijale koji su u Vašem vlasništvu. Ne smijete neovlašteno kopirati ili prava trećeg što uključuje copyright, trade mark, poslovne tajne, privatno vlasništvo.

14. Stavovi izraženi na ovoj web stranici ne moraju nužno predstavljati stavove HD.

15. Stranica sadrži linkove na web stranice treće strane, koji nisu pod kontrolom HD-a. Kada odaberete te poveznice spajate se na drugi web site. Kada pristupate web stranici treće osobe, radite to na vlastitu odgovornost. HD nije odgovoran za istiniost podataka, mišljenja, savjete ili izjava na web stranici treće osobe. Uključivanje ovih poveznica ne znači da HD odobrava, preporučuje ili je odgovoran za sadržaj tih stranica.

16. Ako se za bilo koji od ovih uvjeta utvrdi da su ilegalni ili zakonski nevažeći prema zakonima bilo koje države u kojima ovi uvjeti stupaju na snagu; onda će biti izbrisani iz ovih uvjeta.

17. Ovi uvjeti će se određivati i pratiti njihovo poštivanje sukladno zakonima države Izrael.

Helen Doron Ltd.