Engleski za tinejdžere od 12 do 19 godina

Pitanja roditelja
 
   

Teen English je ozbiljno zabavan način učenja engleskog jezka.

Teen English

Teen English tečajevi su osmišljeni na način zanimljiv tinejdžerima. Svaki od tečajeva uključuje povezanu priču koja se provlači kroz tematske cjeline, kao i originalnu pop glazbu Benaye i Elle Doron. Pjesme i priče su zanimljive, zabavne i bave se temama koje su bliske današnjim tinejdžerima.

Kroz rad s predanim učiteljima u malim grupama sa po 8 učenika, mladima se omogućuju individualne instrukcije, pri čemu se uče izražavati te se ujedno pripremaju za polaganje ispita državne mature.

Teen English* za učenike od 12 do 19 godina potpuno je nov i originalan program koji se sastoji od četiri stupnja koji slijede jedan za drugim.

Teen Talent (razina A2)
Rock zvijezde, zarađivanje novca, spašavanje planeta, praznici, putovanja – samo su neke od tema koje pokrivaju pjesme, priče i aktivnosti koje sačinjavaju Teen Talent.

Teen Talent

Teen Talent

Teen Choices (B1)
Teen Choices pojačani je tečaj učenja engleskog jezika po metodi učenja materinjeg jezika, pri čemu se djecu izlaže jeziku korištenom od strane tinejdžera diljem svjeta, što uključuje idiome, šale i jezikolomke.

Teen Choices

Teen Choices

Teen Express (B1+)
Teen Express je treći i najnoviji tečaj u Helen Doron Teen English.

Teen Express

Teen Express

Pop glazba za Teen English.

Tečajevi samo za tinejdžere

Dokazana metodologija

Tajna je u pozadinskom slušanju

Prijavite se na BESPLATAN ogledni sat