Hrvatska
 
Naši su učitelji osnova Helen Doron English sustava

Veoma se ponosimo svojim učiteljima. Njihove svakodnevne interakcije s učenicima oživljavaju jedinstvenu Helen Doron metodu učenja engleskog kao stranog jezika. Naši učitelji na sat donose puno zabave, kreativnost i ljubav prema učenju, s čime se djeca s lakoćom poistovjećuju. Uz njihovo vodstvo, učenje engleskog postaje divno iskustvo i ostaje draga uspomena koju učenici zauvijek pamte.

Helen Doron učitelji pohađaju intenzivan trening u dokazanoj metodi podučavanja engleskog jezika. Kada steknu kvalifikacije, pridružuju se svjetskoj mreži elitnih Helen Doron učitelja posvećenih unošenju pozitivnih promjena u podučavanje svojih učenika.

Iskustva učitelja

  • „Volim raditi rukama i stvarati pa se bavim svim i svačim, a ovaj je posao idealan spoj jezika, kreativnosti i rada s djecom. Prednost je što se i djeca i učitelji zabavljaju dok prolaze gradivo, a najveće je zadovoljstvo kad vas dijete iznenadi količinom usvojenog znanja.“

    Mirena Maričić, HDE učiteljica, Zagreb
  • „U ovom poslu me i dalje najviše ispunjava upravo rad s djecom, njihova nevinost, iskrenost i pozitivna energija. Te male pametne glavice koje toliko brzo suvereno zavladaju engleskim jezikom i ponos u očima zadovoljnih roditelja  – za mene nema veće nagrade!"

    Ana Nekić, HDE učiteljica i franšizerka za Zadar
  • „Dogodila se ljubav i sada sam Helen Doron učiteljica u našem malom splitskom centru, učim, pjevam, plešem, smijem se i ljutim skupa s Vašom djecom i pritom jako uživam u svakodnevnom radu s njima.“

    Olga Matić, HDE učiteljica, Split
 123

Akademska istraživanja na području dvojezičnosti