Hrvatska
 
Nije slučajnost da su naši učitelji najbolji u svom području.

Trening svojih učitelja shvaćamo VEOMA ozbiljno.

Male grupe
Treninzi za učitelje provode se baš kao i Helen Doron satovi engleskog. Zabavni su, održavaju se u malim grupama u poticajnom okruženju punom razumijevanja te su osmišljeni na način da potaknu zadovoljstvo podučavanja kod naših kandidata.

Izbor tečajeva
Kandidati mogu izabrati postati Helen Doron učitelji za rani engleski (HDEE) te Helen Doron učitelji za engleski za tinejdžere (HDTE), ovisno o vlastitim preferencijama i prijašnjem iskustvu.

Duljina tečajeva
HDEE i HDTE treninzi traju svaki po pet dana. Svaki je tečaj podijeljen na dva stupnja. Prva dva dana kandidati dobivaju uvod u metodologiju te evaluaciju. Kandidati imaju priliku dobiti detaljan uvid u materijale i metodu te s druge strane, treneri imaju priliku procijeniti odgovaraju li kandidati profilu Helen Doron učitelja. Nakon drugog dana, prikladni kandidati idu dalje na drugi stupanj, gdje se detaljnije upoznavaju s metodom, setovima za učenje i priručnicima za učitelje te vježbaju držanje nastave.

Voditelji treninga za učitelje
Svi Helen Doron English voditelji treninga za učitelje su profesionalci s dokazanom sposobnošću i godinama iskustva u obučavanju novih učitelja jedinstvenoj Helen Doron metodologiji.

Uspješno završen trening
Kandidati moraju ispuniti sve obveze kako bi uspješno završili trening. Uz nastavu na treningu, svaki kandidat istu večer nakon nastave mora odvojiti minimalno sat vremena kako bi pripremio sve materijale za idući dan treninga, dok za svaki tečaj koji polaže mora napisati esej od 2 do 3 stranice. Kandidat mora položiti praktični dio treninga koji se sastoji od prezentacija te predati spomenuti esej kako bi uspješno završio trening za određeni tečaj.

Što kandidati dobivaju?
Svi kandidati koji su uspješno završili trening, dobit će setove za učenje, uključujući knjige i audio materijale, slikovne kartice i druga didaktička pomagala, promotivne materijale kao što su tiskani i medijski sadržaji te praktične informacije o vođenju samostalnog posla. Štoviše, kandidati također dobivaju Helen Doron certifikat koji im omogućava podučavanje u više od 700 Helen Doron centara diljem svijeta ili osnivanje vlastitog studija za podučavanje engleskog jezika.

Video s treninga za učitelje.

Kakav točno trening prolaze Helen Doron učitelji?