Hrvatska
 • Readers are Leaders: Storytelling Radionice Engleski za djecu
  Readers are Leaders: Storytelling Radionice

  Young Heroes – Readers are Leaders kampanja je krenula! Pridružite nam se u poticanju djece diljem svijeta da zavole čitanje.

  Saznajte više
 • Engleski za djecu
 • Engleski za djecu Engleski za djecu
  Engleski za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju dok uče engleski!

  Saznajte kako
 • Baby's Best Start Engleski za djecu
  Baby's Best Start

  Bebe od 3 do 24 mjeseca usvajaju engleski jezik na način na koji uče i materinji uz razvoj motoričkih vještina i stimulaciju mentalnih sposobnosti.

  Saznajte više
 • Djeca od 4 do 5 godina Engleski za djecu
  Djeca od 4 do 5 godina

  Ovladajte govornim engleskim u dva Fun with Flupe tečaja uživajući u pustolovinama Granny Fix, Paula Warda i Flupea.

  Saznajte više
 • Djeca od 6 do 12 godina Engleski za djecu
  Djeca od 6 do 12 godina

  Naučite govorni engleski zajedno uz čitanje i pisanje slijedeći Paula i Millie koji pomažu klokanici Kangi i njenom sinu Joeyju riješiti probleme u Storyvilleu.

  Saznajte više
 • Teen English Engleski za djecu
  Teen English

  Učenici sudjeluju u ozbiljno zabavnom poslu učenja engleskog jezika u malom kreativnom okruženju.

  Saznajte više
 • Engleski online Engleski za djecu
  Engleski online

  Sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima pomaže djeci usavršiti engleski jezik izvan učionice.

  Uvjerite se sami
 

Zaštita podataka

Je politika Helen Doron Limited (HD) da su osobni podaci, kao što je Vaše ime, prezime, osobna adresa i e-mail adresa ili osobni telefon privatni i povjerljivi. Iz razloga što nam je Vaša privatnost važna, tvrtka se pridržava politike privatnosti podataka kako bi zaštitila Vaše osobne podatke.

Korištenjem ove stranice, pristajete na uvjete Zaštite privatnosti podatka glede prikupljanja, korištenja i objavljivanja Vaših osobnih podataka u dolje navedene svrhe. Ne prikupljamo, koristimo ni objavljujemo Vaše osobne podatke u nikakve druge svrhe koje nisu dolje navedene, bez Vašeg pristanka ili ako to zahtijeva zakon.

Informacije koje prikupljamo

Podaci o posjećenosti stranice 
Svaki puta kad posjetitelj posjeti našu stranicu, naš web server prikuplja i bilježi određene informacije. Ovi zapisi se čuvaju neko vrijeme. Ovi zapisi uključuju, ali nisu ograničeni na TCP/IP adresu Vašeg računala, Vaše korisničko ime (ako postoji), datum, vrijeme i dokument kojima ste pristupali. Ovi zapisi sadrže podatke o stranici s koje ste pristupili našoj stranici, ako ste kliknuli na neki link. Ovi zapisi se koriste isključivo za praćenje radnog učinka, administraciju i zaštitu stranice. Ne prodaju se i ne dijele na bilo koji način s trećom osobom. .

Cookies 
Neki dijelovi stranice mogu koristiti “cookies” samo u svrhu zaštite i identifikacije. Ove informacije se koriste isključivo kako bi održavale vezu Vašeg računala sa serverom. Ove informacije se ne prodaju i ne dijele u bilo koju svrhu s trećom osobom.

Osobni podaci 
Osobni podaci, kao što je Vaše ime i prezime, osobna adresa i e-mail adresa, ili osobni telefonski broj, prikupljaju se samo ako ih vi dobrovoljno osigurate. Takve informacije se prikupljaju ako pošaljete e-mail sa stranice ili nas na drugi način kontaktirate, kao npr. popunite online upitnik ili se registrirate za tečaj. 

Osobni podaci koje date HD-u proslijeđuju se osobi ili odjelu koji su zaduženi za Vaš upit i koriste se samo u svrhu odgovaranja na Vaš upit. 

Osobni podaci neće biti prodani nijednoj trećoj osobi, niti će se takvi podaci dodavati na liste za slanje e-mailova. 

Stranica sadrži linkove na stranice trećih osoba. Ova pravila se ne odnose na te osobe, niti je HD odgovoran za taj sadržaj.

Promjena politike
Bilo kakve promjene politike zaštite privatnosti podataka bit će odmah objavljene na našoj web stranici. Promjene politike neće se odraziti na osobne podatke koje smo prethodno prikupili.