🌞3,2,1 - prijave za šk. god. 2024./2025. su u tijeku! 🌞Upisi

Najčešća pitanja

Najčešća pitanja

Za roditelje

Kome je namijenjen naš program?

Nudimo tečajeve za djecu od 3 mjeseca pa sve do 19 godina. Svaki tečaj ima uzak raspon godina, tako da su djeca sa svojim vršnjacima u grupi. Svaki tečaj posebno je prilagođen dobi djeteta te prati potrebe, interese i želje svakog djeteta.

Kako izgleda nastava?

Nastava se održava u malim grupama do 8 polaznika, a s malom su djecom do 4. godine roditelji na nastavi. Svako dijete dolazi jednom tjedno u školu te je trajanje nastave prilagođeno dobi djeteta i varira od 45 minuta do 120 minuta tjedno. Na satu se priča isključivo na engleskom jeziku kako bismo djetetu pružili savršeno okruženje za usvajanje engleskog jezika prirodnim putem. Aktivnosti na satu su prilagođene mogućnostima i interesima djece, a glavni nam je cilj da se djeca zabave i vole dolaziti jer će na taj način najbolje usvojiti jezik.

Što obući/obuti na Helen Doron nastavu?

Helen Doron metoda je interaktivna metoda učenja engleskog jezika. Posebna je, između ostalog, po tome što na satu engleskog plešemo, pjevamo, skačemo i igramo razne igre pa je zato ugodna odjeća najbolji izbor. Na nogama nosimo čarape ili lagane papuče. Naše učionice opremljene su kao „dječje sobe“ i želja nam je da djeca percipiraju da dolaze u naš centar na igru te je i izbor odjeće i obuće prilagođen igri u „dječjoj sobi“.

Koja je uloga roditelja?

Roditelj ili pratnja na nastavi potiču se da govore engleski s djetetom za vrijeme nastave. Roditelj pazi da dijete svakodnevno sluša svoje audio materijale kod kuće. Djeca uče da je Helen Doron mjesto gdje se igramo na engleskom. Ako se vaše dijete srami pjevati ili plesati, pokažite mu primjerom. Pomozite djetetu s bojanjem i ljepljenjem naljepnice u knjigama. Ovo je vaše kvalitetno provedeno vrijeme – opustite se i uživajte u igri s nama!

Mora li dijete učiti kod kuće?

Helen Doron metoda zasniva se, između ostalog, na kontinuiranom slušanju audio materijala. Obveza slušanja audio materijala 2 puta dnevno u pozadini iznimno je važna i obuhvaća sve što vaše dijete mora raditi kod kuće.

Što je Kangi Club?

Kangi Club je portal s interaktivnim edukativnim igricama koje prate tečaj, kao i mjesto gdje ćete online preuzimati Helen Doron audio i video materijale. Dijete ne mora nužno igrati igrice, ali one predstavljaju dodatan način ponavljanja gradiva te je naš prijedlog da ih dijete igra, ukoliko ima interes za igranjem igrica.

Besplatan ogledni sat

Svako dijete je jedinstveno pa stoga svima pružamo priliku doći na besplatan ogledni sat i vidjeti kako nastava izgleda te kako se djetetu sviđa naš način rada.

Za franšizere

Kako mogu otvoriti svoju Helen Doron školu?

Svatko tko je zainteresan za osnivanje svoje Helen Doron škole može se prijaviti na croatia@helendoron.com. Uz temeljitu podršku pri svakom koraku možete saznati je li ovaj model poslovanja pravi izbor za vas te kako možete postati uspješan vlasnik svoje Helen Doron škole.

Gdje mogu otvoriti svoju Helen Doron školu?

Helen Doron školu za engleski za djecu možete otvoriti u svim gradovima i mjestima u Hrvatskoj u kojima još ne postoji Helen Doron škola. Pogledajte sve naše lokacije i saznajte imate li mogućnost otvoriti školu u vašem gradu.

Koje su prednosti Helen Doron franšize?

Helen Doron u Hrvatskoj posluje već više od 10 godina, a međunarodno više od 35 godina. Imamo iskustvo u pokretanju i održavanju uspješnog poslovanja i polaznicima nudimo najkvalitetniji mogući proizvod koji će obogatiti živote svih uključenih.

Franšizni model poslovanja nudi brojne prednosti kao što su jačina Helen Doron brendauspostavljena poslovna struktura, vrhunsko razvijeni proizvodposlovna školovanja, kompletna i kontinuirana podrška od prvog dana te neprekidno ulaganje u daljni razvoj i rast poslovanja.

Za učitelje poduzetnike

Kako mogu postati Helen Doron učitelj poduzetnik?

Svatko tko je zainteresiran za rad kao Helen Doron učitelj poduzetnik se može prijaviti nacionalnom franšizeru za Hrvatsku na mail croatia@helendoron.com. Helen Doron učitelj poduzetnik može postati svatko tko ima vrhunsko znanje engleskog jezika i položi međunarodno priznato Helen Doron školovanje.

Gdje mogu raditi kao Helen Doron učitelj poduzetnik?

Kao Helen Doron učitelj poduzetnik možete raditi u svakom gradu ili mjestu u kojem još ne postoji Helen Doron škola. S pogledom u budućnost ovo je idealna mogućnost za pokretanje vlastite škole nakon jedne ili dvije godine rada kao učitelj poduzetnik.

Mogu li biti zaposlen i dodatno raditi kao Helen Doron učitelj poduzetnik?

Da! Model rada kao Helen Doron učitelj poduzetnik pruža razne mogućnosti za razne oblike poslovanja. Možete biti zaposleni na puno ili pola radnog vremena na drugom poslu i raditi kao Helen Doron učitelj poduzetnik.

Koje su prednosti rada kao Helen Doron učitelj poduzetnik?

Helen Doron u Hrvatskoj posluje već više od 10 godina, a međunarodno više od 35 godina. Imamo iskustvo u pokretanju i održavanju uspješnog poslovanja i polaznicima nudimo najkvalitetniji mogući proizvod koji će obogatiti živote svih uključenih. Helen Doron učitelji poduzetnici imaju priliku bez velikih početnih ulaganja pokrenuti svoj posao i izgraditi temelj za otvaranje sve Helen Doron škole.

Za učitelje

Kako mogu postati Helen Doron učitelj?

Za Helen Doron učitelja mogu se prijaviti: apsolventi ili studenti viših godina anglistike, apsolventi ili studenti viših godina Učiteljskog fakultetu s pojačanim engleskim te izvorni govornici engleskog koji dobro govore hrvatski jezik. Nakon međunarodno priznatog školovanja, uz mentorstvo, novi učitelj može započeti svoju avanturu u Helen Doron svijetu.

Gdje mogu raditi kao Helen Doron učitelj?

Helen Doron škola u Hrvatskoj postoji na više od 30 lokacija, a broj sretnih polaznika raste iz godine u godinu. Iz tog razloga tijekom cijele godine primamo otvorene molbe za posao koje možete poslati na croatia@helendoron.com.

Kako izgleda prosječan dan Helen Doron učitelja?

Svaki dan Helen Doron učitelja izgleda malo drugačije jer je kreativno izražavanje ključan dio ovog posla. Obaveze dana uključuju pripremu za nastavu i brigu o svakom pojedinačnom polazniku, što znači da pratimo razvoj svakog djeteta i pripremamo aktivnosti i igre za svaku grupu pojedinačno.

Koji modeli zapošljavanja postoje?

Svaka Helen Doron škola ima svoje potrebe pa tako i svim našim zaposlenicima nudimo razne oblike zapošljavanja. Postoji mogućnost honorarnog rada, rada na puno ili pola radnog vremena.

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima