❄️ Prijave za zimski upisni rok u tijeku! ❄️ Upisi

It’s a Baby Dragon

Tečaj za trogodišnjake: It's a Baby Dragon

Treći je rođendan velika prekretnica u životu svakog djeteta. Djeca postaju puno samostalnija i slobodnija te počinju doživljavati svijet na malo „odrasliji način“. Ovaj tečaj uz audio materijale koje se svakodnevno slušaju kod kuće, nudi i 13 zabavnih, kratkih edukativnih crtića koji prate pustolovine glavnih likova: zmajice Didi, čarobnjaka Alberta, dječaka Sama i mace Fluffy.Tečaj pokriva razne interesne skupine ove dobi te potiče motorički, kognitivni, emotivni i naravno socijalni razvoj s jedne strane, a intenzivno radimo i na razvoju razumijevanja i govora.

Kome je namijenjen Helen Doron tečaj engleskog jezika „It's a Baby Dragon“?

Ovaj tečaj namijenjen je djeci od 3 do 4 godine koji će zajedno sa svojim roditeljima kroz zabavu i poticajno okruženje usvajati engleski jezik poput materinskog jezika. Na ovom tečaju intenzivno obrađujemo čak 400 riječi kroz pjesme i rime, dijaloge i primjere svakodnevnih situacija koje dijete može pratiti kroz audio materijale, ali i kroz crtiće. Na ovom tečaju intenzivno radimo na usvajanju vokabulara, govoru i korištenju jezika u punim (jednostavnim) rečenicama.

Kako izgleda Helen Doron nastava za trogodišnjake?

Ovaj tečaj se kao i svaki naš tečaj održava za grupu od maksimalno osmero djece (zajedno s roditeljima) i traje 45 minuta tjedno. Na taj način stvara se odlična grupna dinamika, a učitelj ima dovoljno vremena posvetiti se svakom djetetu individualno. Trogodišnjaci uživaju u crtićima i igri s glavnim likovima. Aktivnosti na satu se brzo izmjenjuju, što znači da djeca ne sjede duže od 10 minuta u komadu nego usvajaju engleski kroz kinestetičke aktivnosti (ples, trčanje, skakanje). U ovoj dobi dijete već ima nešto dužu koncentraciju što pruža mogućnost određene aktivnosti obrađivati detaljnije ili uvoditi kompleksnije igre s pravilima poput pojednostavljenog memorija.

Tko su učitelji u Helen Doron školi?

Svi naši učitelji imaju vrhunsko znanje engleskog jezika te prolaze detaljno školovanje koje je specifično osmišljeno kako bi učitelja pripremilo na rad s trogodišnjacima. Naši učitelji znaju da trogodišnjaci već imaju izražene osobnosti koje dolaze do izražaja pri svim aktivnostima te zbog toga prilagođavaju sve aktivnosti individualno svakom djetetu kako bi svaki polaznik imao najbolje moguće uvjete za usvajanje jezika.

Koje su prednosti Helen Doron tečaja engleskog jezika za trogodišnjake?

Helen Doron tečaj engleskog jezika za trogodišnjake djeci pruža savršeno okruženje za usvajanje engleskog jezika i razvijanje govora, razvoj socijalnih vještina, fine motorike i priliku provesti kvalitetno vrijeme s roditeljima i vršnjacima.

Razvoj govora

Trogodišnjaci su sretni kad mogu roditeljima ili voljenima ispričati dogodovštine dana i kad mogu pokazati što znaju. Helen Doron nastava za trogodišnjake im pruža priliku učiniti upravo to, ali na engleskom jeziku.

Na tečaju It's a Baby Dragon, učitelj djecu intenzivno potiče na korištenje engleskog jezika. Svaki sat započinje tako da se dijete predstavi na engleskom jeziku. Djeca zajedno s učiteljem pjevaju pjesmice, recitiraju brojalice, imenuju kartice (koriste pune rečenice) i igraju igre tako da cijelo vrijeme imaju priliku koristiti engleski jezik.

Vokabular koji se usvaja obuhvaća:

Imenice: colours, animals, fruit, family members, king, queen...
Glagoli: jump, run, hop, sing...
Pridjevi: big, little, slow, fast
Prilozi: quickly, slowly...
Prijedlozi: on, in, behind, in front...

Razvoj socijalnih vještina

Razvoj socijalnih vještina ide ruku pod ruku s razvojem govora. Djeca imaju želju i znanje izražavati se na engleskoj jeziku kroz druženje s drugima. Tako se predstavljaju ne samo učitelju nego i drugim polaznicima. Uče interakciju, čekanje reda i usput stvaraju nova prijateljstva. Male grupe u kojima se održava nastava pružaju idealne okolnosti za ugodnu grupnu dinamiku s dovoljno prilike za individualno izražavanje.

Kvalitetno druženje s roditeljima i vršnjacima

Na početku tečaja za trogodišnjake, roditelji su s djecom na nastavi, ali se tijekom godine, u dogovoru s učiteljem/icom, djecu priprema da će do kraja tečaja u nekom trenutku ostati sama na nastavi.

U ovoj dobi djetetu često još treba pomoć s rezanjem papira, lijepljenjem ili bojanjem i zbog toga je roditelj tu da pomogne, a i da ohrabri dijete da bude samostalno.

Saznajte više o tečaju

Zavirite u knjigu i pročitajte opis tečaja.

Poslušajte pjesmu

Pronađite školu u svojoj blizini
Globus
Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima