🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

500 učenika na Helen Doron Champions utrci u Zagrebu!

Helen Doron škole engleskog jezika za djecu iz Zagreba i okolice udružile su se i 27.travnja na Savskom nasipu održale dugo iščekivanu Helen Doron Champions utrku za djecu u kojoj je sudjelovalo gotovo 500 učenika!

„Kako svake godine želimo velikim događajem promovirati vrijednosti naše škole, ove godine smo se odlučili za promicanje zdravog načina života kod djece. Dugo smo razmišljali na koji način bismo mogli okupiti veliki broj djece na jednoj lokaciji i utrka nam se činila kao odlična ideja! U realizaciju smo krenuli početkom godine, a roditelji i djeca su odmah pozitivno reagirali na ideju i u roku od 2 tjedna smo imali više od 300 prijava! Htjeli smo djeci i roditeljima omogućiti kvalitetno prijepodne na otvorenom i  uz to pokazati kako fizička aktivnost može biti zabavna.“  – Tina Hocenski Penezić (marketing manager za Helen Doron)

Djeca su stigla u svojim Helen Doron Champions majicama i sa startnim paketima koje su nam osigurali dugogodišnji suradnici – Emma 95 i Giving Europe. Nakon uvodne tjelovježbe, djeca su se polako pripremala za svoje Helen Doron Champions utrke ovisno o dob pa su trčali svi, od malih beba kojima su ove tek prve medalje do školaraca svih razreda – i to sve pod vodstvom poznatog trenera Edina Mehmedovića, koji je motivirao i zabavljao djecu, ali i njihove roditelje. Po završetku utrke svima su uručene zaslužene medalje za sudjelovanje i -dašPops? zdravi sladoled, voćka za koju su se pobrinuli iz Vrba interijera, BoomBox granola po izboru i osvježenje uz bočicu Cetina vode, a oni mališani koji su prvi stigli do cilja ohrabreni su snažnim pljeskom.

Uz utrku i igrama na otvorenom mogli su uživati u interaktivnoj predstavi i tomboli s vrijednim nagradama koje su im omogućili Esplanade, Amazinga, Okvirko, Svinjceza, Mali Lav, Party Princess, Salveo, Prevention Concept Izzy Move, Pip i Farmakol, Magic Cakes, So Fine moments i Helen Doron Hrvatska, dok je za roditelje bilo organizirano stručno savjetovanje o mentalnom i fizičkom zdravlju djece u suradnji s pedijatrima dječje poliklinike Salvea!

Ovo je tek jedno od brojnih Helen Doron Champions sportskih događanja diljem Hrvatske koja su organizirana u travnju kao dio Young Heroes kampanje Helen Doron škole. Organiziranjem ovakvih događanja, kao i godišnjih humanitarnih akcija, želimo pokazati kako je Helen Doron više od učenja engleskog jezika, već i usvajanje vrijednosti za čitav život.

Presretni smo zbog odaziva i dječjih reakcija na događanje, a već smo počeli dobivati upite brojnih oduševljenih roditelja mogu li organizirati ovakve utrke svaki drugi vikend!

Vaša Helen Doron škola❤️

 📸 Pavao Bobinac (https://www.instagram.com/dosadni_fotograf/)

 

 

 

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima