🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

O nama

Više od engleskog
Vrijednosti za čitav život

Helen Doron škola engleskog jezika za djecu osnovana je s ciljem da pruži djeci svake dobi najbolje moguće uvjete za prirodno usvajanje jezika. Svjesni smo da je znanje engleskog jezika u današnjem svijetu neophodno, a da je istovremeno teško dobiti adekvatno znanje klasičnim putem kroz školu ili kroz edukacije kao odrasla osoba. Iz tog razloga doveli smo Helen Doron metodu prije više od 15 godina u Hrvatsku – s ciljem da roditeljima i djeci svake dobi omogućimo učenje engleskog jezika na zabavan, jednostavan i prirodan način. Na više od 40 lokacija diljem Hrvatske visoko educirani učitelji svaki dan pomno pripremaju nastavu za svoje polaznike, od onih najmanjih (3 mjeseca) pa sve do najstarijih (19 godina).

Zamjenska slika

Zanimljivosti o školi

Mnoga istraživanja pokazala su da djeca od samog rođenja bez problema mogu usvojiti više jezika istovremeno. Štoviše, izlaganje više jezika potiče razvoj moždanih puteva. Iz tog razloga mi u Helen Doron nudimo posebne programe za malu i veliku djecu, ali i bebe. Kako bismo bili najbolji izbor za vas i vaše dijete, naši učitelji, uz vrhunsko znanje engleskog jezika, prolaze brojne edukacije i kontinuirano se usavršavaju.

  • Uređenje s ljubavlju

    Svaka škola uređena je s ljubavlju i s doborobiti djece na umu, prostorije su uređene veselim i šarenim bojama, pune didaktičkih i poticajnih igračaka koje bude radoznalost kod djece.

  • Dovoljno prostora

    Svaka učionica dovoljno je velika za naše male grupe od 8 polaznika i njihove roditelje koji su prisutni sve do 4. godine djetetova života.

  • Jastučići na podu

    Učitelj i polaznici sjede na jastučićima na podu te su tako spremni svaki sat istraživati svijet engleskog jezika - kroz plesanje, pjevanje, igranje i naravno, pričanje na engleskom jeziku.

Više od samog učenja engleskog jezika

Helen Doron je više od samog učenja engleskog jezika. Naš cijeli tim daje sve od sebe da djeci pružimo mjesto gdje se osjećaju sigurno i gdje vole dolaziti. Uz regularnu nastavu često organiziramo besplatne radionice i izlete, imamo program vjernosti, pratimo razvoj svakog djeteta, nudimo edukacije za naše roditelje i učitelje i trudimo se odgovoriti na sve vaše i djetetove potrebe.

Najčešća pitanja

Kome je namijenjen naš program?

Nudimo tečajeve za djecu od 3 mjeseca pa sve do 19 godina. Svaki tečaj ima uzak raspon godina, tako da su djeca sa svojim vršnjacima u grupi. Svaki tečaj posebno je prilagođen dobi djeteta te prati potrebe, interese i želje svakog djeteta.

Kako izgleda nastava?

Nastava se održava u malim grupama do 8 polaznika, a s malom su djecom do 4. godine roditelji na nastavi. Svako dijete dolazi jednom tjedno u školu te je trajanje nastave prilagođeno dobi djeteta i varira od 45 minuta do 120 minuta tjedno. Na satu se priča isključivo na engleskom jeziku kako bismo djetetu pružili savršeno okruženje za usvajanje engleskog jezika prirodnim putem. Aktivnosti na satu su prilagođene mogućnostima i interesima djece, a glavni nam je cilj da se djeca zabave i vole dolaziti jer će na taj način najbolje usvojiti jezik.

Što obući/obuti na Helen Doron nastavu?

Helen Doron metoda je interaktivna metoda učenja engleskog jezika. Posebna je, između ostalog, po tome što na satu engleskog plešemo, pjevamo, skačemo i igramo razne igre pa je zato ugodna odjeća najbolji izbor. Na nogama nosimo čarape ili lagane papuče. Naše učionice opremljene su kao „dječje sobe“ i želja nam je da djeca percipiraju da dolaze u naš centar na igru te je i izbor odjeće i obuće prilagođen igri u „dječjoj sobi“.

Koja je uloga roditelja?

Roditelj ili pratnja na nastavi potiču se da govore engleski s djetetom za vrijeme nastave. Roditelj pazi da dijete svakodnevno sluša svoje audio materijale kod kuće. Djeca uče da je Helen Doron mjesto gdje se igramo na engleskom. Ako se vaše dijete srami pjevati ili plesati, pokažite mu primjerom. Pomozite djetetu s bojanjem i ljepljenjem naljepnice u knjigama. Ovo je vaše kvalitetno provedeno vrijeme – opustite se i uživajte u igri s nama!

Mora li dijete učiti kod kuće?

Helen Doron metoda zasniva se, između ostalog, na kontinuiranom slušanju audio materijala. Obveza slušanja audio materijala 2 puta dnevno u pozadini iznimno je važna i obuhvaća sve što vaše dijete mora raditi kod kuće.

Što je Kangi Club?

Kangi Club je portal s interaktivnim edukativnim igricama koje prate tečaj, kao i mjesto gdje ćete online preuzimati Helen Doron audio i video materijale. Dijete ne mora nužno igrati igrice, ali one predstavljaju dodatan način ponavljanja gradiva te je naš prijedlog da ih dijete igra ako ima interes za igranjem igrica.

Besplatan ogledni sat

Svako dijete je jedinstveno pa stoga svima pružamo priliku doći na besplatan ogledni sat i vidjeti kako nastava izgleda te kako se djetetu sviđa naš način rada.

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima