🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Helen Doron aplikacije

Učite uz pomoć Helen Doron aplikacija

Od aplikacije Helen Doron Stream za sve polaznike, Fun with Flupe – English Words za djecu od 2 do 5 godina, do aplikacije Helen Doron Read za djecu od 4 do 9 godina, Helen Doron English nudi mnoštvo edukativnih aplikacija za mobilne uređaje s kojima djeca vježbaju engleski jezik.

 • Mogućnost određivanja vlastitog tempa ispunjava potrebe učenja svakog pojedinačnog djeteta.
 • Dvodimenzionalni objekti ožive zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti.
 • Djeca čuju ispravan engleski izgovor.

Engleski svaki dan uz HELEN DORON STREAM

Pronađite epizode i pjesmice svog tečaja na aplikaciji Helen Doron Stream i usvajajte engleski bilo kad i bilo gdje. Zamišljeno je da ih djeca slušaju kod kuće, dva puta dnevno tijekom svakodnevnih aktivnosti. To omogućuje stalnu izloženost engleskom jeziku koja je ključna za Helen Doron metodologiju.

Igrajte se na aplikaciji KANGI CLUB

Kangi Club čarobno je mjesto gdje djeca od 3 do 8 godina mogu igrati stotine edukativnih igara za djecu na engleskom jeziku i naučiti pričati, razumjeti i čitati na engleskom jeziku.

 • 100+ igara za učenje engleskog jezika za djecu od 3 do 8 godina
 • Besplatne igre koje će vaše dijete voljeti igrati!

Naučite čitati uz HELEN DORON READ

Aplikacija Helen Doron Read omogućuje djeci u dobi od 4 do 9 godina da nauče čitati sami. S 8 razina i 32 knjige vaše dijete može napredovati vlastitim tempom, počevši od jednostavnih riječi, prelazeći na cjelovite rečenice i na kraju, čitajući čitavu priču! Helen Doron Read aplikacija sadrži četiri besplatne knjige te mogućnost kupovine ostalih. Lako je! Zabavno je! Funkcionira!

 • Poslušajte ispravno izgovorenu riječ.
 • Pogledajte kako se ispravno piše.
 • Vježbajte izgovaranje slova, riječi i rečenica.
 • Snimite priču i poslušajte je.

Priče za laku noć uz BEDTIME STORIES WITH GRANDMA

Vrijeme je za spavanje? Nema problema! Uvedite čitanje klasičnih priča na engleskom bake Roselle u svoju rutinu prije spavanja uz dvije nove aplikacije: Bedtime Stories With Grandma 1 i Bedtime Stories With Grandma 2. Učenje engleskog jezika zabavno je uz čitanje priča! Svaka od aplikacija sadrži jednu besplatnu knjigu i mogućnost kupovine do dodatne tri.

Čitanje i pisanje uz ALPHACHAT

Alphachat mogu koristiti polaznici Helen Doron škole i svi ostali. Aplikacija je namijenjena djeci od 4 do 9 godina, a radi se o zabavnom, interaktivnom i sigurnom chatu za djecu koja uče engleski jezik. Temelji se na vokabularu Alphaboat tečaja, a djeca mogu koristiti animirane i zabavne emotikone.

Slušajte omiljene hitove uz TEEN BUZZ RADIO

Teen Buzz Radio online je radio koji je dostupan svaki dan u tjednu. Osmišljen je tako da polaznici poboljšaju engleski jezik putem glazbe, priče, kvizova, natjecanja, različitih vijesti, intervjua s raznim gostima i o raznim temama. Helen Doron polaznici također mogu slušati intervjue i komunicirati s polaznicima iz drugih država. Sav sadržaj namijenjen je i usmjeren na polaznike škole Helen Doron koji su tinejdžeri. Teen Buzz Radio dostupan je i putem svih društvenih mreža te usluge streaminga.

Ostale Helen Doron edukativne aplikacije koje možete preuzeti s iTunes ili GooglePlay trgovine su: Fun With Flupe – English WordsJump With Joey Magic WandMore Jump With Joey Magic WandDragon Tales Series 1 i Dragon Tales Series 2 

Zabavite se uz pjesmice preko HELEN DORON SONG CLUB kanala

Djeca vole glazbu, a uz Helen Doron Song Club čak i bebe mogu na jednostavan i zabavan način učiti engleski! Song Club je naš ekskluzivni YouTube kanal sa zakonom zaštićenim Helen Doron pjesmama i video zapisima za djecu od 3 mjeseca do 6 godina. Uz desetke animiranih videa, karaoke za djecu i još mnogo toga, vaše dijete će satima pjevati pjesmice te istovremeno učiti engleski.

 • Zahvaljujući pjesmama, učenje engleskog je jednostavno i zabavno.
 • Djeca uče prirodno i čuju ispravan engleski izgovor.
 • Pjesme pomažu utvrditi vokabular, ispravan izgovor i gramatiku.
Pronađite školu u svojoj blizini
Globus
Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima