🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Polica privatnosti

Uvod

Mi u Helen Doron, Ltd. („mi“ ili „Društvo“) poštujemo vašu privatnost i obvezujemo se zaštititi privatnost naših korisnika („korisnik“ ili „vi“).

Ova Pravila o zaštiti privatnosti naš su način da vam kažemo kako prikupljamo, pohranjujemo i upotrebljavamo sve informacije koje nam pružate putem interneta svojim korištenjem naših web stranica („Web stranice“), mobilnih aplikacija („Aplikacije“) i drugih usluga koje smo vam omogućili putem interneta (zajedno, „Usluge“). Također vam nudi odluke o načinu na koji se koriste informacije koje nam pružate.

Ako ste mlađi od 16 godina, svakako zatražite od roditelja / staratelja da ih pročitaju i rasprave s vama. Pobrinite se da uvijek dobijete pristanak svojih roditelja / staratelja prije nego što nam date bilo kakve informacije ili pošaljete bilo kakve materijale.

Pravila zaštite privatnosti dio su naših Uvjeta korištenja   u koja su inkorporirana referencijama.

Potičemo vas da pažljivo pročitate Pravila zaštite privatnosti i koristite ih za donošenje informiranih odluka. Koristeći naše Usluge, vi (i vaši roditelji / staratelji, ako je primjenjivo) pristajete na uvjete ovih pravila. Ako vi (ili vaši roditelji / staratelji, ako je primjenjivo) ne pristajete na ova pravila, molimo vas da ne dajete nikakve informacije.

Napominjemo da ćemo, kako bismo mogli ponuditi naše tečajeve engleskog jezika i srodne usluge i proizvode, dobiti dodatne informacije (izvan mreže) koje se odnose na naše učenike i njihove roditelje. Njihov pristanak dobivamo prije bilo kakvog prikupljanja i obrade tih podataka putem posebnog obrasca za davanje pristanka.

U ovim Pravilima zaštite privatnosti možete pročitati o:

 • Pristanku roditelja / staratelja.
 • Kakve informacije prikupljamo i kako ih prikupljamo.
 • Kolačićima i usluzi Google Analytics.
 • Kako upotrebljavamo informacije koje prikupljamo?
 • S kim dijelimo informacije i u koju svrhu.
 • Vašim pravima na privatnost.
 • Koliko dugo zadržavamo informacije koje prikupljamo.
 • Kako štitimo vaše informacije.
 • Međunarodnom prijenosu.
 • Marketingu.
 • Kako nas možete kontaktirati.

 

Pristanak roditelja / staratelja

Ako ste mlađi od 16 godina, uvijek ćete morati dobiti dopuštenje roditelja / staratelja prije kontaktiranja i interakcije s nama.

Možda ćemo morati provjeriti pristaju li vaši roditelji / skrbnici da koristite naše Usluge. Kao dio te provjere, od vas možemo zatražiti kontaktne podatke roditelja / staratelja (npr. adresu e-pošte ili telefonski broj) kako bismo ih mogli kontaktirati i dobiti njihov pristanak.

Također možemo provoditi provjere kako bismo osigurali da su kontaktni podaci koje ste naveli za roditelje / staratelje oni vaših stvarnih roditelja / staratelja. Ako saznamo da ste nam dali lažne podatke o roditeljima / starateljima ili ako ne dobijemo odgovor od roditelja / skrbnika u razumnom roku, možda vam nećemo moći ponuditi naše Usluge.

Kakve informacije prikupljamo?

Prikupljamo dvije vrste podataka i informacija od naših korisnika.

 • Prva vrsta informacija su informacije koje se mogu identificirati pojedinačno, odnosno informacije koje identificiraju pojedinca ili s razumnim naporom mogu identificirati pojedinca („Osobni podaci“). To uključuje:
 • Podatke za prijavu: Kako biste upotrebljavali naše Usluge, možda ćete se morati registrirati / prijaviti na Usluge. U sklopu tog postupka možemo prikupiti vaše ime, dob i adresu e-pošte. Ako ste mlađi od 16 godina, od vas možemo zatražiti kontaktne podatke roditelja / staratelja (npr. adresu e-pošte ili telefonski broj) kako bismo ih mogli kontaktirati i dobiti njihov pristanak.
 • Informacije o aktivnosti: Kao dio naših Usluga, možemo prikupljati Osobne podatke koji se odnose na vašu aktivnost na web stranicama ili aplikacijama (npr. „U kojim ste igrama sudjelovali?“, „Koju ste razinu dosegnuli?“, itd.). Ti nam podaci mogu pomoći u praćenju i procjeni vaše razine poznavanja engleskoga jezika.
 • Dobrovoljne informacije: Također prikupljamo informacije koje nam dobrovoljno dostavite. Kao dio naših Usluga, možete nam dati Osobne podatke koji se odnose na vaše prebivalište, u svrhu pronalaženja centra za učenje u vašoj blizini. Osim toga, prikupljamo vaše informacije kada odgovarate na naše poruke, kontaktirate našu podršku, komunicirate s nama putem e-pošte ili web stranice ili dijelite dodatne informacije o sebi ili drugima svojim korištenjem Usluga.
 • Podaci o uređaju: Također možemo prikupljati osobne podatke s vašeg uređaja, kao što su IP adresa i drugi mrežni identifikatori (tj. online podaci prikupljeni s korisnikovih uređaja, aplikacija i protokola koji ostavljaju tragove koji se mogu koristiti za identifikaciju korisnika).
 • Sadržaj: Članovi franšiznog sustava Helen Doron Early English, kao što su centri za učenje, učitelji itd. (zajednički: „HD članovi“) mogu prenijeti objave ili na drugi način učiniti dostupnim izjave, fotografije, blogove, videozapise i druge sadržaje („Sadržaj“) na Uslugama, koji mogu uključivati vaše osobne podatke. Takav Sadržaj koristit ćemo samo pod vašim pristankom (ili pristankom vaših roditelja / staratelja). Mi, kao i drugi korisnici, možemo vidjeti i dijeliti Sadržaj koji je javno dostupan putem Usluga i putem drugih platformi.
 • Druga vrsta informacija su neidentificirane i neidentificirajuće informacije koje se odnose na korisnika (korisnike), a koje mogu biti dostupne ili prikupljene tijekom korisnikovog korištenja Usluga („Neosobni podaci“). Ne znamo identitet korisnika od kojeg su prikupljeni Neosobni podaci.

Neosobni podaci koji se prikupljaju mogu uključivati sljedeće: i) vaše korisničko ime i zaporku; ii) informacije o vašoj aktivnosti na Uslugama (npr. pregledane stranice, pregledavanje na mreži, klikove, radnje, vremenske oznake itd.); i skupne informacije o korištenju te tehničke informacije koje prenosi vaš uređaj, uključujući određene informacije o softveru i hardveru (npr. vrstu preglednika i operacijskog sustava koji vaš uređaj koristi, jezične postavke, vrijeme pristupa i naziv domene web stranice s koje ste se povezali s Uslugama itd.).

Ako kombiniramo Osobne podatke s Neosobnim podacima, kombinirani podaci tretirat će se kao Osobni podaci dokle god ostanu kombinirani.

Podatke prikupljene Uslugama ili drugim sredstvima možemo učiniti anonimnima ili ukloniti identifikacije tako da ti podaci ne mogu sami po sebi identificirati vas. Naše korištenje i otkrivanje tih skupnih ili anonimnih podataka ne podliježe nikakvim ograničenjima obuhvaćenima ovim Pravilima zaštite privatnosti, a mi ih možemo otkriti drugima bez ograničenja i za bilo koju svrhu.

Kolačići i usluga Google Analytics

Koristimo kolačiće i druge tehnologije u našim srodnim Uslugama, uključujući onda kada posjećujete naše Web stranice ili pristupate našim Uslugama.

„Kolačić“ je mali dio informacija koje web stranica dodjeljuje vašem uređaju dok pregledavate web stranicu. Kolačići su vrlo korisni i mogu se upotrebljavati u razne svrhe. Te svrhe uključuju omogućavanje učinkovitog kretanja po stranicama, omogućavanje automatskog aktiviranja određenih značajki, pamćenje vaših postavki te bržu i lakšu interakciju između vas i naših Usluga. Kolačići se također koriste za prikupljanje statističkih podataka o vašem korištenju naših Usluga.

Naša web stranica koristi sljedeće vrste kolačića:

 • kolačići sesije“ koji se samo privremeno pohranjuju tijekom sesije pregledavanja kako bi se omogućilo normalno korištenje sustava i brišu se s uređaja kada se preglednik zatvori;
 • trajni kolačići“ koje čita samo naša web stranica, spremljeni su na računalu na određeno vrijeme i ne brišu se kada se preglednik zatvori. Ti se kolačići upotrebljavaju tamo gdje trebamo znati tko ste za ponovljene posjete, na primjer kako bi nam omogućili pohranu vaših postavki za sljedeću prijavu;
 • kolačići trećih strana“ koje postavljaju druge online usluge koje pokreću sadržaj na stranici koju pregledavate, na primjer, tvrtke za analitiku trećih strana koje analiziraju naš pristup webu.

Kolačići obično ne sadrže informacije koje vas osobno identificiraju, ali Osobne podatke koje pohranjujemo o vama možemo povezati s podacima pohranjenim u i dobivenim od kolačića. Kolačiće možete ukloniti slijedeći upute postavki uređaja; međutim, ako odlučite onemogućiti kolačiće, neke značajke naše Usluge možda neće ispravno funkcionirati i vaše iskustvo na mreži može biti ograničeno.

Također koristimo alat „Google Analytics“ kako bismo prikupili informacije o vašem korištenju Usluga. Google Analytics prikuplja informacije o tome koliko često korisnici pristupaju Uslugama, koje stranice posjećuju kada to čine, itd. Informacije koje dobivamo od usluge Google Analytics koristimo samo za poboljšanje naših Usluga. Google Analytics prikuplja IP adresu koja vam je dodijeljena na datum kada posjetite web stranice, a ne vaše ime ili druge identifikacijske podatke. Ne kombiniramo podatke prikupljene upotrebom alata Google Analytics s podacima koji vas mogu osobno identificirati. Googleova mogućnost korištenja i dijeljenja informacija koje prikuplja Google Analytics o vašim posjetima ovoj web stranici ograničena je Uvjetima korištenja usluge Google Analytics Googleovim Pravilima zaštite privatnosti.

Kako upotrebljavamo informacije koje prikupljamo?

Osobne podatke upotrebljavamo i dijelimo na načine koji su opisani u ovim Pravilima zaštite privatnosti. Osim u gore navedene svrhe, Osobni podaci koje prikupljamo koriste se u bilo koju od navedenih svrha:

 • Za postavljanje vašeg računa i pružanje naših Usluga (npr. online igre, aktivnosti za učenje itd.);
 • Za procjenjivanje vaše razine poznavanja engleskoga jezika i praćenje vašeg napretka;
 • Za pomoć u pronalaženju centra za učenje u vašoj blizini;
 • Za korištenje kontaktnih podataka vaših roditelja / skrbnika i dobivanje njihovog pristanka za korištenje Usluga (ako ste mlađi od 16 godina);
 • Za identificiranje i dokazivanje autentičnosti vašeg pristupa određenim značajkama Usluga;
 • Za prikazivanje sadržaja drugim korisnicima i njegovo korištenje u marketinške svrhe (npr. putem platformi društvenih medija, web stranica, letaka, brošura itd.);
 • Za istraživanje ili provođenja analitike kako bismo poboljšali i prilagodili naše Usluge potrebama i interesima naših korisnika;
 • Za reklamiranje naših proizvoda i usluga vama (vidi niže pod „Marketing“).
 • Za otkrivanje i sprečavanje nezakonitih radnji i drugih radnji koje mogu ugroziti ili negativno djelovati na integritet Usluga;
 • Za podršku i otklanjanje poteškoća u vezi s našim Uslugama, odgovaranje na vaše upite i komunikaciju s vama;
 • Za istraživanje prekršaja i provođenje naših pravila, kako je propisano zakonima, propisima ili drugim vladinim tijelima, ili poštivanje sudskog naloga ili sličnog pravnog postupka ili odgovaranje na zahtjev vlade.

S kime dijelimo informacije koje prikupljamo („Primatelji“)?

Vaše Osobne podatke ne iznajmljujemo, prodajemo ili dijelimo s trećim stranama, osim na način kako je opisano u ovim Pravilima zaštite privatnosti. Vaši Osobni podaci mogu biti dijeljeni s navedenim Primateljima:

 • članovima društva HD;
 • podugovarateljima i drugim davateljima usluga treće strane;
 • revizorima ili savjetnicima u bilo kojim poslovnim procesima Društva; i
 • potencijalnim kupcima ili ulagačima u Društvo.

Uz svrhe navedene u ovim Pravilima zaštite privatnosti, možemo dijeliti Osobne podatke u bilo koju od navedenih svrha:

 • Pohranjivanje ili obradu osobnih podataka u naše ime (npr. pružatelji usluga računalstva u oblaku);
 • Obradu Osobnih podataka kako bi nam pomogli u poslovanju (npr. provjeru autentičnosti vašeg pristupa, reviziji našeg poslovanja itd.);
 • Istraživanje, tehničku dijagnostiku i analitiku; i
 • Dogovaranje promotivnih i informativnih materijala u skladu s našom marketinškom politikom (vidi dolje pod „Marketing“).

Također možemo otkriti relevantne Osobne podatke o vašoj aktivnosti na web stranicama ili aplikacijama (npr. „U kojim igrama ste sudjelovali?“, „Koju ste razinu dosegnuli?“ itd.) i druge relevantne informacije koje dijelite s nama (npr. upite, povratne informacije itd.) s članovima društva HD (npr. učitelji) koji su povezani s vašim tečajevima učenja engleskog jezika.

Za sve okolnosti u kojima Osobni podaci mogu postati poznati našim članovima društva HD, agentima i vanjskim davateljima usluga postoje odredbe o povjerljivosti.

Možemo također otkriti Osobne podatke ili bilo koje podatke koje ste dostavili putem Usluga ako vjerujemo da je otkrivanje tih podataka korisno ili razumno nužno za: (i) poštivanje svih važećih zakona, propisa, pravnih postupaka ili vladinih zahtjeva; (ii) provođenje naše politike, uključujući istrage potencijalnih kršenja istih; (iii) istraživanje, otkrivanje, sprečavanje ili poduzimanje radnji u vezi s nezakonitim aktivnostima ili drugim nedjelima, sumnjama na prijevaru ili sigurnosnim pitanjima; (iv) uspostavljanje ili ostvarivanje naših prava na obranu od pravnih zahtjeva; (v) sprečavanje narušavanje prava, imovine ili sigurnosti nas, naših korisnika, sebe ili bilo koje treće strane; ili (vi) u svrhu suradnje s agencijama za provedbu zakona ili, u slučaju da smatramo potrebnim, u svrhu provedbe intelektualnog vlasništva ili drugih zakonskih prava.

Prikupljanje informacija treće strane

Naša pravila odnose se samo na korištenje i otkrivanje informacija koje prikupljamo od vas. U mjeri u kojoj otkrivate svoje informacije drugim stranama putem naših Usluga (npr. klikom na poveznicu na bilo koju drugu web stranicu ili lokaciju) ili putem drugih web stranica putem interneta mogu se primjenjivati različita pravila za njihovo korištenje ili otkrivanje informacija koje vi otkrivate njima.

Suglasni ste da nećemo snositi nikakvu odgovornost u pogledu tih web stranica i usluga trećih strana i vaše uporabe istih.

Korisnička prava i zadržavanje

Poštujemo vaša prava na privatnost i stoga nas možete kontaktirati u bilo koje vrijeme i zatražiti:

 • pristup, brisanje, promjenu ili ažuriranje bilo kojih Osobnih podataka koji se odnose na vas (na primjer, ako smatrate da su vaši Osobni podaci netočni, možete zatražiti da ih ispravite ili obrišete); ili
 • da prestanemo s daljnjim korištenjem vaših Osobnih podataka (na primjer, možete zatražiti da prestanemo koristiti ili dijeliti vaše Osobne podatke s trećim stranama) ili da uklonimo vaše Osobne podatke (podložno bilo kojoj drugoj zakonskoj obvezi koja od nas može zahtijevati da čuvamo podatke).

Imajte na umu da, osim ako nas ne obavijestite, zadržavamo podatke koje prikupljamo sve dok je to potrebno za pružanje Usluga i poštivanje naših zakonskih obveza, rješavanje sporova i provedbu naših ugovora.

Možemo ispraviti, nadopuniti ili ukloniti nepotpune ili netočne podatke u bilo koje vrijeme i po vlastitom nahođenju.

Ako želite podnijeti pritužbu na način na koji smo obradili vaše Osobne podatke, obratite nam se izravno na info@helendorongroup.com.

Ako niste zadovoljni s našim odgovorom ili mislite da prikupljamo ili obrađujemo vaše Osobne podatke, no ne u skladu sa zakonima, možete se žaliti nadležnom tijelu za zaštitu podataka.

Imajte na umu: ako prikupljamo Osobne podatke od roditelja / skrbnika kao dio Usluga, te ćemo podatke tretirati na isti način kao što tretiramo i štitimo vaše podatke, kako je navedeno u ovim pravilima, uključujući s obzirom na „prava na privatnost“ koja su navedena u ovom odjeljku.

Kako štitimo vaše informacije?

Vodimo računa o implementaciji i održavanju sigurnosti Usluga i vaših podataka. Primjenjujemo industrijske standardne postupke i pravila kako bismo osigurali sigurnost informacija naših korisnika i spriječili neovlaštenu uporabu tih informacija.

Iako poduzimamo razumne korake kako bismo zaštitili informacije, ne možemo biti odgovorni za djela onih koji steknu neovlašteni pristup ili zloupotrebljavaju naše Usluge i ne dajemo nikakvo jamstvo, izričito, implicirano ili drugo, da ćemo spriječiti takav pristup.

Međunarodni prijenos

Budući da djelujemo globalno, možda ćemo morati prenijeti vaše Osobne podatke u zemlje izvan Europske unije. Zakoni o zaštiti podataka i drugi zakoni tih zemalja možda nisu onoliko sveobuhvatni kao oni u Europskoj uniji. U tim ćemo slučajevima poduzeti korake kako bismo osigurali sličnu razina zaštite vaših Osobnih podataka i da je takav prijenos u skladu s Propisima EU o privatnosti i zaštiti podataka.

Marketing

Mi i naši članovi društva HD mogu povremeno koristiti Osobne podatke koje ste dobrovoljno podijelili s nama u svrhu pružanja promotivnih materijala vezanih uz naše tečajeve učenja engleskog jezika i drugih srodnih usluga i proizvoda.

Zbog poštivanja vašeg prava na privatnost, u okviru tih marketinških materijala pružamo vam načine za odbijanje primanja daljnjih marketinških ponuda. Osim toga, u bilo kojem trenutku možete zatražiti otkazivanje pretplate i prekid primanja marketinških ponuda tako da pošaljete praznu poruku s riječju „ukloni“ na adresu info@helendorongroup.com.

Napominjemo da čak i ako se odjavite s našeg popisa za slanje poruka e-pošte, možemo vam nastaviti slati povremene poruke e-pošte s obavijestima o tehničkim, servisnim ili sigurnosnim pitanjima vezanim uz naše Usluge.

Korporativna transakcija

Informacije, uključujući Osobne podatke, možemo dijeliti u slučaju korporativne transakcije (npr. prodaje značajnog dijela našeg poslovanja, spajanja, konsolidacije ili prodaje imovine). U slučaju gore navedenog, društvo koje nas preuzima preuzima prava i obveze opisane u ovim Pravilima zaštite privatnosti.

Ažuriranja ili izmjene i dopune Pravila zaštite privatnosti

S vremena na vrijeme možemo izmijeniti ova Pravila zaštite privatnosti, prema vlastitom nahođenju, a najnovija verzija će uvijek biti objavljena na našoj web stranici (kao što je prikazano u naslovu „Posljednja izmjena“). Preporučujemo da redovito pregledavate ova Pravila zaštite privatnosti radi bilo kakvih promjena. U slučaju značajnih promjena obavijestit ćemo vas putem naših Usluga ili putem e-pošte. Daljnje korištenje Usluga, nakon obavijesti o tim izmjenama, predstavlja vaše priznanje i pristanak na te izmjene i dopune Pravila zaštite privatnosti i vaš pristanak da budete vezani uvjetima tih izmjena.

Kako nas možete kontaktirati?

Ako imate općenita pitanja o Uslugama ili informacijama koje prikupljamo o vama i načinu na koji ih koristimo, kontaktirajte nas na info@helendorongroup.com.

Podaci o društvu

Helen Doron Ltd,

Hararit DN Misgav 20182, Izrael

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima