🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Postanite Helen Doron franšizer

Zašto postati Helen Doron franšizer?

Helen Doron u Hrvatskoj posluje već više od 10 godina, a međunarodno više od 35 godina. Imamo iskustvo u pokretanju i održavanju uspješnog poslovanja i polaznicima nudimo najkvalitetniji mogući proizvod koji će obogatiti živote svih uključenih.

Franšizni model poslovanja nudi brojne prednosti kao što su jačina Helen Doron brendauspostavljena poslovna struktura, vrhunsko razvijeni proizvodposlovna školovanjakompletna i kontinuirana podrška od prvog dana te neprekidno ulaganje u daljnji razvoj i rast poslovanja.

 • Helen Doron brend i poslovna struktura

  Helen Doron brend poznat je i priznat u cijelom svijetu. Više od 3 milijuna zadovoljnih polaznika i više od 1000 škola dokazuju da je ova metoda učenja engleskog jezika najbolja moguća na tržištu i da osigurava kvalitetu kako polaznicima tako i vlasnicima škole.

  Kao Helen Doron franšizer imate pravo ekskluzivnosti na svom području. Svakom franšizeru pružamo podršku u izradi poslovnog plana, pronalaženju idealne lokacije, opremanju prostorija, odabiru učitelja i uspostavljanju jedinstvenih mikro struktura poslovanja kako bi svaka škola uspješno radila od prvog dana. Svaki franšizer je točno upućen u funkcioniranje svih razina Helen Doron poslovanja i tako bez početnih i kontinuiranih problema ulazi u svijet poduzetništva.

 • Vrhunski razvijeni proizvod

  Helen Doron tečajevi su jedinstveni u svijetu. Svaki tečaj je posebno skrojen za jako uzak raspon godina te velik tim stručnjaka kontinuirano radi na reviziji i razvoju programa. Tako je nedavno svaki tečaj obnovljen te proširen modernim dodacima poput aplikacija za slušanje i čitanje.

 • Poslovna školovanja te kompletna i kontinuirana podrška

  Uz početnu podršku pri otvaranju svoje škole, svakom franšizeru nudimo svakodnevni sustav potpore i školovanja. To znači da periodički organiziramo školovanja za sve razine poslovanja od uspješnog timskog rada, marketinga, digitalnog marketinga, financija do menadžmenta. Interni tim visoko motiviranih stručnjaka svakodnevno stoji na raspolaganju za sva pitanja vezana za poslovanje, rad učitelja ili komunikaciju s roditeljima i polaznicima. Kontinuiranim zajedničkim radom unapređujemo poslovanje Helen Doron na mikrolokaciji i u regiji. Temelj svake škole su učitelji koji nakon prvotnog školovanja redovito polažu daljnja školovanja i kroz redovite sastanke i obilaske usavršavaju svoj rad i kvalitetu brenda i proizvoda.

Koji vam poslovni model najviše odgovara?

 • Helen Doron učitelj poduzetnik

  x

 • Helen Doron studio

  10.000 – 25.999 stanovnika

 • Helen Doron centar

  od 50.000 stanovnika naviše

Postanite franšizer

Najčešća pitanja

Kako mogu otvoriti svoju Helen Doron školu?

Svatko tko je zainteresan za osnivanje svoje Helen Doron škole može se prijaviti na croatia@helendoron.com. Uz temeljitu podršku pri svakom koraku možete saznati je li ovaj model poslovanja pravi izbor za vas te kako možete postati uspješan vlasnik svoje Helen Doron škole.

Gdje mogu otvoriti svoju Helen Doron školu?

Helen Doron školu za engleski za djecu možete otvoriti u svim gradovima i mjestima u Hrvatskoj u kojima još ne postoji Helen Doron škola. Pogledajte sve naše lokacije i saznajte imate li mogućnost otvoriti školu u vašem gradu.

Koje su prednosti Helen Doron franšize?

Helen Doron u Hrvatskoj posluje već više od 10 godina, a međunarodno više od 35 godina. Imamo iskustvo u pokretanju i održavanju uspješnog poslovanja i polaznicima nudimo najkvalitetniji mogući proizvod koji će obogatiti živote svih uključenih.

Franšizni model poslovanja nudi brojne prednosti kao što su jačina Helen Doron brendauspostavljena poslovna struktura, vrhunsko razvijeni proizvodposlovna školovanja, kompletna i kontinuirana podrška od prvog dana te neprekidno ulaganje u daljni razvoj i rast poslovanja.

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima