🌞3,2,1 - prijave za šk. god. 2024./2025. su u tijeku! 🌞Upisi

Teen

Engleski za tinejdžere

Helen Doron tečajevi za tinejdžere nude opušteno okruženje učenja engleskog jezika sa svojim vršnjacima. Učitelji u svakom trenutku potiču komunikaciju na engleskog jeziku, a svaka izgovorena rečenica praćena je pohvalom. Nastavni sadržaj temelji se na temama i vrijednostima koji su tinejdžerima bliske te će vaši tinejdžeri na satu sa svojim prijateljima raspravljati o temama koje ih zanimaju i stjecati samopouzdanje formiranjem vlastitih stavova i mišljenja. Otvorite svom tinedjžeru vrata u svijet mogućnosti!

Tečajevi

Ovi tečajevi namijenjeni su djeci od 12 do 19 godina koja već imaju predznanje engleskog jezika. Razina znanja djece u ovoj dobi se često razlikuje od djeteta do djeteta, stoga budućim polaznicima nudimo BESPLATNO testiranje znanja te nakon utvrđene razine znanja, predlažemo tečaj koji najbolje odgovara razini poznavanja jezika i potrebama djeteta.

Saznajte više

Cambridge testiranje

Helen Doron škola nudi mogućnost pripreme i polaganja Cambridge English ispita u našim školama diljem Hrvatske. Cambridge English ispiti su međunarodno priznati ispiti engleskog jezika koje je razvio Cambridge English Language Assessment, a procjenjuju i potvrđuju razumijevanje i vještine na engleskom jeziku. Cambridge diplome međunarodno su priznate u akademskom i profesionalnom svijetu.

Saznajte više

Razmjene i putovanja

Helen Doron škola, ne samo da pruža uzbudljive mogućnosti za učenička putovanja u inozemstvo, već organizira i međunarodne razmjene učenika s drugim zemljama pružajući polaznicima priliku za neposrednu interakciju s vršnjacima iz drugih kultura.

Saznajte više

Što kažu roditelji

  • Ocjena 5/5Zadar
  • Ocjena 5/5Zaprešić
  • Ocjena 5/5Split
  • Ocjena 5/5Vinkovci
  • Ocjena 5/5Osijek
  • Ocjena 5/5Zagreb (LC Maksimir)
  • Ocjena 5/5Slavonski brod
Pronađite školu u svojoj blizini
Globus
Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima