🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Dovedi najzabavniji engleski za djecu u svoj grad

Postanite Helen Doron učitelj poduzetnik bez početnog ulaganja za kupnju franšize

Kažu da je poduzetnik osoba koja je nadarena poslovnim duhom, visokim ambicijama i osobinama lidera. Premda postoji puno pridjeva kojima ih se može okarakterizirati, ono što je svim poduzetnicima zajedničko jest želja za stvaranjem i pokretanjem vlastite poslovne priče.

Ako ste se u prethodnim rečenicama prepoznali, vjerujemo da će vam i ostatak ovog teksta biti zanimljiv. Osim učitelja engleskog jezika po posebnoj Helen Doron metodi, postoji i mogućnost rada kao učitelj poduzetnik bez početnog ulaganja za kupnju franšize. Kako, gdje i zašto pročitajte u nastavku, a za više informacija javite nam se na croatia@helendoron.com.

1. Kako mogu postati Helen Doron učitelj poduzetnik?

Ako ste zainteresirani za rad kao Helen Doron učitelj poduzetnik, prvi korak koji trebate napraviti jest javljanje nacionalnom franšizeru za Hrvatsku na mail: croatia@helendoron.com. Sigurno se pitate koji su preduvjeti? Helen Doron učitelj poduzetnik može postati svatko tko ima vrhunsko znanje engleskog jezika i položi međunarodno priznato Helen Doron školovanje.

2. Gdje mogu raditi kao Helen Doron učitelj poduzetnik?

Helen Doron učitelj poduzetnik može raditi u svakom gradu ili mjestu u kojem još ne postoji Helen Doron škola. S pogledom na budućnost, ovo je idealna mogućnost za pokretanje vlastite škole nakon jedne ili dvije godine rada kao učitelj poduzetnik.

3. Mogu li biti zaposlen i dodatno raditi kao Helen Doron učitelj poduzetnik?

Da! Model rada Helen Doron učitelja poduzetnika, pruža razne mogućnosti i oblike poslovanja. Možete biti zaposleni na puno radno vrijeme (ili pola radnog vremena) te uz to raditi kao Helen Doron učitelj poduzetnik.

4. Koje su prednosti rada kao Helen Doron učitelj poduzetnik ?

Helen Doron u Hrvatskoj posluje 13 godina, a međunarodno više od 35 godina. S velikim iskustvom u pokretanju i održavanju uspješnog poslovanja, polaznicima nudimo najkvalitetniju moguću uslugu koja svakodnevno obogaćuje živote, ne samo učenika, već i Helen Doron učitelja. Kao Helen Doron učitelj poduzetnik, imate priliku bez velikih početnih ulaganja, pokrenuti svoj posao i stvoriti temelje za otvaranje svoje Helen Doron škole.
Što su o svom iskustvu učitelja poduzetnika rekli voditelji Helen Doron škola, pročitajte u nastavku.

Nedavno sam naletjela na izjavu koja je išla ovako nekako: kada nešto dovoljno jako želiš, cijeli svemir se uroti da to i dobiješ, naravno, uz puno volje, želje, rada i upornosti.
Ta rečenica nekako u potpunosti opisuje moj put u Helen Doron. Nakon gotovo 10 godina rada u Helen Doron školi, imala sam potrebu za nečim novim i potrebu za povratkom kući. Nekako nikada nije bio pravi trenutak…sve do sada. Ovaj model poslovanja uspio je spojiti dvije naizgled nespojive stvari u pokretanju posla: želju za slobodom i samostalnošću u poslovanju i s druge strane sustav podrške i sigurnost koju nudi Helen Doron grupacija. I nisam požalila niti trenutka. Nikada neću zaboraviti leptiriće u trbuhu kada sam obavila onaj PRVI poziv: “Dobar dan! Ja sam Ana i zovem iz Helen Doron škole Karlovac.”

– Ana Crnić, voditeljica Helen Doron English Karlovac

U trenutku kada sam donijela odluku da želim postati Helen Doron učitelj poduzetnik, u drugi plan stavila sam sve one poslove koje obavljam uz podučavanje, a koji nikako ne smiju biti zanemareni i nužni su da bi se posao odvijao. No marketing, financije, odnosi s klijentima, partnerima, nešto je što, ako si dovoljno poduzetan i uporan možeš čak i naučiti. Podučavanje pruža priliku da mijenjaš svijet i jednostavno tu želju nosiš u sebi. Imam mogućnost biti kreativna, raditi na sebi i postajati sve boljom te za djecu stvarati optimalnu okolinu i atmosferu za usvajanje novih znanja. Djeca me neprestano motiviraju i potiču zanos koji s druge strane pomaže u prevladavanju eventualnih prepreka i poteškoća. Djeci sam podrška i pravi je užitak vidjeti kako uživaju predavanjima i načinu učenja.

– Tajana Balent Vukojević, voditeljica Helen Doron English Dugo Selo

Prepoznajte poduzetnički duh u sebi i postanite učitelj poduzetnik!

Prijave u tijeku:
https://helendoron.hr/ucitelji/postanite-ucitelj-poduzetnik/

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima