🌞3,2,1 - prijave za šk. god. 2024./2025. su u tijeku! 🌞Upisi

Dvojezičnost u Portugalu uz Helen Doron metodu

Eduardo Carrancho iz Lisabona u Portugalu ima 9 godina i već je 5 godina polaznik Helen Doron škole za rano učenje engleskog jezika u Odivelas centru. Njegova starija sestra Beatriz, ima 20 godina, a njegovi roditelji Pedro i Isabel su oboje ekonomisti.

Eduardov otac Pedro nam ponosno priča o dosadašnjem napretku svog sina: ”Eduardo je jako blizu dvojezičnosti (portugalski i engleski jezik) i mislim da može postati izvrsni govornik engleskog jezika zahvaljujući nastavi u Helen Doron školi! Na nastavi mu je zanimljivo i zabavno i kao rezultat toga njegov engleski je definitivno puno bolji od engleskog njegovih prijatelja koji ne pohađaju Helen Doron školu!”

Zašto Eduardovi roditelji osjećaju da je važno za njega da ima toliko visoko znanje engleskoga? ”Engleski jest i uvijek će biti globalni jezik. Zato svaka naobrazba mora uključivati engleski od ranog djetinjstva. Kada smo odlučivali u koji program ćemo ga upisati, odabrali smo Helen Doron školu jer se radi o prirodnijoj metodi učenja jezika”.

Osim toga, entuzijastični otac cijeni lako upotrebljive aplikacije koje proširuju Helen Doron programe, posebno Jump with Joey i More Jump with Joey aplikacije, jer obje uključuju tehnologiju proširene realnosti.

Pedro podsjeća da on uvijek preporučuje Helen Doron školu svojim prijateljima jer ” ova jedinstvena metodologija je način učenja stranog jezika bez puno truda”.

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima