­čî×3,2,1 - prijave za ┼ík. god. 2024./2025. su u tijeku! ­čî×Upisi

Rane prijave

Rane prijave za šk. god. 24./25.

Helen Doron metoda zasniva se na stvaranju pozitivnog i zabavnog okru┼żenja u kojem djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju engleski jezik po istim principima po kojima su usvajali i svoj materinski jezik ÔÇô bez naglaska na gramati─Źka pravila. Ovakav pristup omogu─çava nam rad s djecom od samo 3 mjeseca do 19 godina starosti.

Djeca vole u─Źiti i igrati se, a najbolje u─Źe kad se zabavljaju!

U Helen Doron ┼íkoli poti─Źemo dje─Źju prirodnu sposobnost u─Źenja, razvijamo njihovo samopouzdanje i ljubav prema engleskom jeziku.

Zašto izabrati baš našu školu engleskog jezika?

Na┼íi u─Źitelji visoko su kvalificirani i dodatno podu─Źavani za preno┼íenje znanja engleskog jezika Helen Doron metodom. Grupe se sastoje od maksimalno 8 djece te je nastava isklju─Źivo na engleskom jeziku, bez prevo─Ĺenja, kako bi se djecu od po─Źetka poticalo na aktivno kori┼ítenje engleskog jezika.

Na┼íi materijali posebno su osmi┼íljeni za svaku dob djeteta, a te─Źajevi se svake godine dodatno unapre─Ĺuju. Uz knjige i audio materijale, polaznici dobivaju pristup Kangi Clubu ÔÇô interaktivnom edukativnom portalu. U na┼íoj ┼íkoli engleskog jezika djeca nemaju ocjenjivanja, a ispravke gre┼íaka provode se na pozitivan na─Źin tako da djeca nemaju osje─çaj da su pogrije┼íila.

Kako se odvija nastava u našoj školi?

U Helen Doron ┼íkoli nastava se odr┼żava jednom tjedno i traje 10 mjeseci, dok sat, ovisno o dobi, traje od 45 minuta (pred┼íkolska dob) do 120 minuta (tinejd┼żeri).

Omogu─çite i vi da va┼íem djetetu u─Źenje engleskog postane prava pustolovina uz originalne pjesme, igre te mno┼ítvo razgovora i interakcije!

    Prijavite se na newsletter
    Upisi
    Koristimo kola─Źi─çe

    Kori┼ítenjem na┼íe web stranice potvr─Ĺujete da prihva─çate na┼íu upotrebu kola─Źi─ça. Ovdje mo┼żete saznati vi┼íe o tome kako ih koristimo.

    Vi┼íe o kola─Źi─çima