Rane prijave

Rane prijave za šk. god. 23./24.

Helen Doron metoda zasniva se na stvaranju pozitivnog i zabavnog okruženja u kojem djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju engleski jezik po istim principima po kojima su usvajali i svoj materinski jezik – bez naglaska na gramatička pravila. Ovakav pristup omogućava nam rad s djecom od samo 3 mjeseca do 19 godina starosti.

Djeca vole učiti i igrati se, a najbolje uče kad se zabavljaju!

U Helen Doron školi potičemo dječju prirodnu sposobnost učenja, razvijamo njihovo samopouzdanje i ljubav prema engleskom jeziku.

Zašto izabrati baš našu školu engleskog jezika?

Naši učitelji visoko su kvalificirani i dodatno podučavani za prenošenje znanja engleskog jezika Helen Doron metodom. Grupe se sastoje od maksimalno 8 djece te je nastava isključivo na engleskom jeziku, bez prevođenja, kako bi se djecu od početka poticalo na aktivno korištenje engleskog jezika.

Naši materijali posebno su osmišljeni za svaku dob djeteta, a tečajevi se svake godine dodatno unapređuju. Uz knjige i audio materijale, polaznici dobivaju pristup Kangi Clubu – interaktivnom edukativnom portalu. U našoj školi engleskog jezika djeca nemaju ocjenjivanja, a ispravke grešaka provode se na pozitivan način tako da djeca nemaju osjećaj da su pogriješila.

Kako se odvija nastava u našoj školi?

U Helen Doron školi nastava se održava jednom tjedno i traje 10 mjeseci, dok sat, ovisno o dobi, traje od 45 minuta (predškolska dob) do 120 minuta (tinejdžeri).

Omogućite i vi da vašem djetetu učenje engleskog postane prava pustolovina uz originalne pjesme, igre te mnoštvo razgovora i interakcije!

    Prijavite se na newsletter
    Upisi
    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima