🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Engleski za tinejdžere početnike

Helen, vi ste najpoznatiji po svojem pionirskom radu vezanom uz stvaranje jedinstvene metodologije za učenje engleskog u ranoj dobi, ali što je s tinejdžerima koji tek počinju učiti engleski? Postoje tinejdžeri koji trebaju materijale koji su zanimljivi i primjereni njihovim interesima i inteligenciji. Što biste vi preporučili?

Drago mi je da ste to pitali! Znam da smo najpoznatiji po programima za učenje engleskog u ranoj dobi. Ti programi počinju s djecom starom tek tri mjeseca i nudimo 14 tečajeva za djecu od tri mjeseca do 11 godina. Manje poznati, ali jednako važni, su naši tečajevi za tinejdžere. Pedagoški stručnjaci su razvili te jedinstvene programe s originalnom pop glazbom i pričama napisanim za tinejdžere. Nudimo početne, srednje i napredne stupnjeve koji pripremaju učenike za ispite Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (The Common European Framework of Reference).

Postoje tinejdžeri kojima svakako treba početni stupanj, ili su početnici koji su već učili engleski te znaju osnove jezika, ali trebaju ga učiti ispočetka, ili nikad nisu učili engleski. Jedan od naših novijih projekata bio je stvaranje tečaja upravo za takve učenike.

Pretpostavljamo da su to učenici koji znaju latinicu i uz tu podlogu učimo ih osnove engleskog jezika, s naglaskom na govor i gramatiku. Ti programi prikladni su za djecu od 8 do 14 godina. Možda se pitate kako nešto može biti prikladno za osmogodišnjake i za tinejdžere. Posebnost ovih materijala je u tome što su slike i tekstovi zrelijeg sadržaja, pjesme su zanimljive, a materijali za početni stupanj su prikladni za osmogodišnjake, jedanaestogodišnjake i četrnaestogodišnjake. Ekologija, prava žena i prava životinja su važna pitanja koja sadržaj tečaja čine relevantnim i zanimljivim. Osnove jezika su povezane sa sadržajem višeg stupnja i to je dobro prihvaćeno.

Program je napravio međunarodni tim u suradnji s Helen Doron teacher trenerima. Oni imaju dugogodišnje iskustvo u radu s tom dobnom skupinom i stvaraju programe za ovu tržišnu nišu. Sadržaj programa je prikladan za ovu dobnu skupinu, ali ključ uspjeha je naša jedinstvena metodologija. Tečajevi su zabavni i živahni i polaznici uče u malim grupama. Naši tečajevi su prikladni za sve vrste učenika, one koji uče vizualno, auditivno i kinestetički. Kad ih podučavaju naši stručni učitelji koji ih potiču i ohrabruju, tinejđeri na početnom stupnju dobiju točno ono što trebaju da bi uspješno naučili engleski

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima