🌞3,2,1 - prijave za šk. god. 2024./2025. su u tijeku! 🌞Upisi

Helen Doron Family Day – igra, zabava i učenje engleskog za cijelu obitelj

Helen Doron je prirodna i učinkovita metoda upijanja jezika u prirodnom okruženju bez naglaska na gramatička pravila. Ove godine Helen Doron škole iz Zagreba organiziraju Helen Doron Family Day koji će se održati u subotu, 24.9.2016., kod kružnog toka i dječjeg igrališta na Bundeku, od 10 do 18 sati.

Na Helen Doron Family Day-u roditelji i djeca moći će sudjelovati na besplatnim oglednim satovima engleskog jezika po Helen Doron metodi, informirati se o tečajevima, načinu rada i upisima. Pripremili smo i pregršt zabavnih sadržaja za cijelu obitelj. Prisjetiti ćemo se dječjih igara poput crne kraljice, gumi – gumija, graničara, skakanja u vrećama, potezanja užeta i slično.

Dok će se jedni igrati drugi će vježbati svoju kreativnost kroz crtanje, plesanje i glumu, a učiti ćemo biti i ekološki osvješteni kroz izradu predmeta od recikliranih materijala. U pauzama između oglednih satova, radionica i igre opuštati ćemo se uz Helen Doron filmske projekcije.

Pozivamo svu djecu i roditelje Zagreba i okolice da nam se pridruže, upoznaju nas i zabave se s nama na prvom Helen Doron Family Dayu! See you!

Prijavite se za besplatan ogledni sat

Uvjerite se da i vaše dijete lako može naučiti engleski jezik i pritom se zabaviti! Dođite na besplatan ogledni sat u najbliži centar Helen Doron na jednoj od 30 lokacija u cijeloj Hrvatskoj.

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima