🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Helen Doron grupa otvara Međunarodni obrazovni centar u Južnoj Koreji

Helen Doron grupa otvorila je prvi obrazovni centar u Dongtanu u Južnoj Koreji.

Oslanjajući se na uspjeh dječjih vrtića koje je tvrtka pokrenula 2014.godine, ovaj najsuvremeniji centar uključuje prvi Helen Doron centar za bebe, klasični Helen Doron centar i vrtić, a svi su osmišljeni da omoguće optimalnu stimulaciju i razvoj za mladi um i tijelo.

„Moj cilj je bio i ostao izvanredno obrazovanje za bebe i dojenčad kao sredstvo za osiguranje kvalitetnog života“, govori Helen Doron, osnivačica i izvršna direktorica. „Dječja emocionalna dobrobit i sreća su naš prioritet“, objasnila je Doron. „Naš jedinstveni centar, koji služi djeci već od rođenja na dalje, nudi aktivnosti koje djeci pružaju maksimalnu stimulaciju mozga, a istovremeno se brine za to da učenje bude veselo i bez stresa.“

Helen Doron centar za bebe nudi niz tečajeva koji uvode bebe u engleski jezik koristeći dokazanu Helen Doron metodologiju. Centar će također predstaviti i novi brend DadaVinciTM za poticanje senzo-motoričkog razvoja i dubinskog razumijevanja svijeta, a u sve će biti uključene pjesme. Na četvrtom katu je lijepi bazen s balkonima koji služi za tečajeve plivanja za bebe i vrtićku djecu. „Učenje je osmišljeno kako bi potaknulo djetetov mozak i povezalo roditelje i djecu“, napominje Doron.

Dječji vrtić, jedinstveno okruženje za djecu od dvije i pol godine na dalje, pruža unikatne i pomno osmišljene Helen Doron vrtićke tečajeve koji uključuju engleski, Multi-Music program (pjesme na 7 jezika koje stimuliraju jezičnu osjetljivost i razvoj mozga), umjetnost, znanost, matematiku i posebni program vježbanja koji uključuje ples, Yogu i Pilates.

Helen Doron centar za engleski usmjeren je na djecu od 3 do 9 godina i nudi najbolje programe za usvajanje tečnog govornog engleskog, kao i za čitanje i pisanje.

„Mnoge zemlje, uključujući Južnu Koreju, shvaćaju da je engleski potreban za komunikaciju diljem svijeta”, rekla je Doron. “Dongtan je idealno mjesto za pokretanje prvog Helen Doron International Centra, jer Južnokorejci žele samo najbolje za obrazovanje svoje djece i razumiju njihove neograničene potencijale. Sada ti roditelji imaju idealno okruženje u kojem stimuliraju i njeguju mozak i tijelo svog malog djeteta na način koji je sustavan, zdrav i ugodan. ”

Posebno podučeni učitelji stavljaju naglasak na jačanje djetetovog samopouzdanja kroz pozitivne poticaje i individualni pristup, u malim grupama do 8 polaznika. Ovaj moderni objekt raspolaže s 14 učionica, dvoranom za tjelesni, unutarnjim bazenom, unutarnjim i vanjskim igralištem, kao i sa kuhinjom u kojoj je naglasak na organskom voću i povrću uzgojenom u vrtu centra.

Pokretanje vodećeg međunarodnog centra značajan je korak u planiranom proširenju Helen Doron grupe u Aziju. “Vjerujemo da je naše ulaganje u Koreju značajan korak koji nam omogućuje da povećamo naše uporište na azijskom tržištu. Želimo donijeti dokazanu metodologiju djeci diljem Azije, te podučavati bistre mlade umove engleskom od najranije dobi”, komentirala je Doron. “Osim toga, naš nastavni plan i program njeguje važne vrijednosti kao što su davanje, dijeljenje, suosjećanje i radost. Pored Južne Koreje, tvrtka održava snažnu prisutnost u Kini i Tajlandu. Proširenje se planira i u obje zemlje, kao i u novim azijskim tržištima.

S osobne strane, Helen Doron je podijelila dodatni razlog zašto je odabrala Dongtan za međunarodno širenje tvrtke. „Imam dva korejska unuka od mog sina Benaye i snahe Kyungeun. Želim da uživaju i da imaju korist od onoga što smatram najboljim obrazovanjem za vrtićku dob. Rohan je krenuo u vrtić početkom ožujka, a njegov mlađi brat Leeon će ići njegovim koracima, tako da je cilj postignut“, zaključila je Doron.

O Helen Doron Edukacijskoj Grupi

Helen Doron Edukacijska Grupa nalazi se u prvom planu inovativnih obrazovnih sustava, pružajući ekskluzivne programe učenja i kvalitetne obrazovne materijale za bebe, djecu i adolescente diljem svijeta od 1985. godine. Vodeća franšiza tvrtke je Helen Doron English, koja zajedno s Helen Doron Kindergarten, MathRiders i Ready Steady Move! danas obuhvaćaju 1.000 centara za učenje u 35 zemalja Europe, Azije i Latinske Amerike. Danas je više od dva milijuna djece učilo s jedinstvenom Helen Doron metodologijom. http://www.helendorongroup.com

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima