🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Helen Doron je najbrže rastuća inozemna franšiza u Hrvatskoj!

S ponosom vam želimo objaviti da je Helen Doron na ovogodišnjoj Dodjeli franšiznih nagrada (Franchise Brand Leader Award) proglašena najbrže rastućom inozemnom franšizom na hrvatskom tržištu!

Ovo veliko priznanje došlo nam je kao malo iznenađenje, ali i motivacija da i dalje nastavimo razvijati svoju mrežu uspješnih poduzetnika (pogotovo poduzetnica!) i otvaramo još više škola za učenje engleskog i španjolskog jezika i vrijednosti za čitav život!

Za to su, osim naših predanih učitelja, ambicioznih franšizera i naše master franšizerke Danijele Haralović, zaslužni i svi naši polaznici i njihovi roditelji koji nam već 15 godina daju povjerenje.

Na ceremoniji je JOHN P. HEYES, predsjednik Titus Centra za Franšizno Poslovanje na Palm Beach Atlantic Sveučilištu u SAD-u, podijelio svoje bogato iskustvo u franšiznom poslovanju i savjetovanju za franšizne poslovne modele. Govorio je o metodama kako prevladati strahove vezane uz razmišljanje o franšizama u svom predavanju “Izbacite Strah Iz Franšiznog Poslovanja”, što je ujedno i naslov njegove knjige.

 

Nakon temeljite analize podataka, odabrano je 26 finalista za dobivanje  franšiznih nagrada za 2023. godinu. O dodjeli nagrada odlučivalo je Stručno međunarodno povjerenstvo koje se sastojalo od hrvatskih stručnjaka poput dr. Bože Skoke, dr. Tihomira Vraneševića i dr. Saše Petra, kao i vodećih članova franšiznih organizacija iz Mađarske, Slovenije, Rumunjske, Srbije, Makedonije, Hrvatske i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

Veliko hvala Hrvatskoj udruzi za franšizno poslovanje FIP, prvom poslovni radiu PoslovniFM i Brending Akademiji – vidimo se i iduće godine!

 

 

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima