🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Helen Doron Radio kreće na turneju kako bi promovirao online emitiranje širom svijeta

Tijekom desetodnevne ekspresne turneje, Richard Freedman, voditelj Helen Doron English radija, proputovat će četiri zemlje i posjetiti Helen Doron centre kako bi razgovarao s mladim slušateljima Helen Doron programa za tinejdžere o posebnim HD programima, odnosno Helen Doron Teen English i Helen Doron radiju.

Helen Doron centri u Brnu u Češkoj, Linzu u Austriji, Minhenu u Njemačkoj i Beogradu u Srbiji bit će domaćini prijenosa uživo, intervjua s tinejdžerima na engleskom u kojima će se pričati o tome što ih čini uspješnim Helen Doron učenicima. Turneja započinje 22. svibnja u HD centru Uherske Hradiste, a vrhunac će doseći u Brnu na velikom gala događaju kojim će se ujedno i proslaviti 10 godina Helen Doron English u Republici Češkoj. Tada će se održati i natjecanje talenata u kojem će moći sudjelovati svi Helen Doron učenici, dok će 12 finalista sudjelovati na posebnom događaju 24. svibnja, pod vodstvom popularnog českog glumca i pjevača. Počasni suci bit će Helen Doron, osnivačica i glavna izvršna direktorica te Ella Doron, skladateljica, izvođačica i glavni vokal u mnogim Teen English pjesmama. Pobjednik će se pridružiti društvu od 250 učitelja, roditelja i ostalih gostiju na svečanoj večeri, slavlju i koncertu na kojem će nastupiti Ella Doron.

„Ova prezentacija bit će prva od mnogih naših prijenosa uživo iz Helen Doron centara i sponzoriranih događaja koji će povezati Helen Doron obitelj u svijetu.“ Izjavila je Helen.

Turneja će se nastaviti s prijenosima uživo 26. svibnja u Linzu u Austriji i 27. te 28. svibnja na minhenskom području gdje će se održati veliki događaj u Wolfhausenu. Freedman će nakon toga otputovati u Beograd u Srbiji, gdje će se 29. svibnja obilježiti 15 godina Helen Doron English, TV intervjuima uživo i konferencijom za tisak te prezentacijom koju će održati Helen Doron o svojoj jedinstvenoj metodologiji: English for Teens – Helen Doron – YouTube.

Freedman ističe „Turneja će nam pružiti priliku da upoznamo mnogo mladih slušatelja i dati im priliku da se izraze putem radija. Znamo da tinejdžeri prate naš 24/7 program koji je posebno prilagođen da im pomogne s engleskim“. Izvrsna glazba, stvarne priče, kvizovi, natječaji, teen-vijesti i posebni intervjui s gostima o raznim temama je ono što drži mlade zainteresiranima i pokriva preko 100 zemalja diljem svijeta.

Helen Doron English nudi najobuhvatnije tečajeve u poslu – programe koji omogućuju djeci od najranije dobi da se tečno i samouvjereno izražavaju, čitaju i pišu na engleskom. Učenici Helen Doron Teen English mogu polagati CEFR ispite u zabavnom i prirodnom okruženju koje je jedinstveno za Helen Doron.

O Helen Doron edukacijskoj grupi

Helen Doron edukacijska grupa prednjači na polju edukacijskih inovacija, pružajući ekskluzivne edukacijske programe i kvalitetne edukacijske materijale za bebe, djecu i mlade od 1985. godine. Glavna franšiza Grupe – Helen Doron English obuhvaća gotovo 800 centara za učenje preko 34 zemlje u Europi, Aziji i Južnoj Americi. Danas, više od dva milijuna djece priča engleski zahvaljujući Helen Doron English. Helen Doron English franšizni model poziva poduzetnike da se pridruže uspješnoj poslovnoj djelatnosti koja koristi djeci diljem svijeta.

Posjetite nas na www.helendoron.com

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima