🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Helen Doron učenica sada podučava engleski jezik

Laura Stickler, 17 godina, iz Beča je nova generacija Helen Doron učitelja. Krenula je putem svoje majke koja je učiteljica i franšizerka. Nedavno se vratila nakon godine dana provedene u Americi, gdje je sudjelovala u programu razmjene učenika, nakon čega je započela obuku za Helen Doron učitelja. Njezina sestra blizanka Sara, iskoristila je svoje znanje engleskog jezika kako bi u budućnosti ostvarila svoju karijeru u poslovnom svijetu. Mlađa sestra Julija koja ima samo 10 godina uspješno je prošla većinu tečajeva i uskoro počinje s Teen Talent tečajem.

Ponosna mama Sonja započela je svoju karijeru kao Helen Doron učiteljica te je s vremenom napredovala u franšizerku pri tom odgajajući svoje tri kćerke u Helen Doron sustavu. Laura nam je entuzijastično rekla na tečnom engleskom da je njeno iskustvo odrastanja u Helen Doron obitelji bilo sjajno tako da je odlučila proći obuku za učitelje kako bi postala Helen Doron učiteljica, jer je jako važno imati mogućnost kvalitetne komunikacije na engleskom jeziku. ”Učenje u ranoj dobi je puno lakše i želim pomoći drugima da imaju ono što sam ja imala kao malo dijete… vratiti nazad ono što sam i sama dobila. Učenje engleskog s Helen Doron je igra, toliko se zabavljaš da uopće nisi svjestan da učiš”.

Laura je shvatila da je razina njenog znanja jezika iznenadila Amerikance, jer je bila mnogo bolja od drugih učenika na razmjeni u istom programu. Laura kaže: ” U javnoj školi u Austriji na satovima engleskog ne uči se izgovor riječi nego samo gramatika. Ne uči se kako koristiti jezik, zato mi je moje Helen Doron znanje dalo prednost koju drugi učenici nisu imali. Želim da tu prednost iskoriste i drugi!

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima