🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Iskustva naših polaznika s Helen Doron školom

LC Sveti Duh

Ovako izgleda Vito (5 god.) za Sv.Nikolu u Helen Doron. Moje dijete s oduševljenjem svaki puta ide na engleski, jer u pravilu kroz igru (koja se sastoji od mnogobrojnog materijala, koji mene oduševi svojom kreativnošću, razne pjesmice), dijete nije ni svjesno da uči, tako da svima koji se premišljaju da upišu djecu sigurna sam da se nećete razočarati. Mi krećemo treću godinu za redom i nadamo se da ćemo ove godine uspjeti upisati i bracu Lena (3 god.) smile)) Mi imamo samo riječi hvale za Helen Doron smile)


Vito Radoš i mama Elvira

Larica loves English! Dapače, bolje joj ide od hrvatskog… Savladala je ozbiljnu terminologiju poput: ball, bubble, turtle, purple, red, blue, doggy, bath, bed, book, ear, eye, nose, knee, toe, baby, moon, star, apple, muffin, a sve je počelo s “up & down” iz Helen Doron pjesmice. Ne propušta priliku uživati sa svojim English materijalima, a za zabavno učenje u vrtu odlično posluži putni CD player: za glazbenu podlogu! Hugs and kisses from baby Lara & c u next year!


Lara Krajc i mama Lucija Kraljević

LC Zadar

Lola: Ljupka, you and I are speaking nothing but English now. Ljupka: So we should feel at home when we get to America. Lola: Very nice idea, mm-hmm. Ljupka: [toasting] To America! Lola: To America!


Ljupka and Lola

Lola ima 15 mjeseci i više od pola života ide na engleski. Na početku „školske godine“ bila je jedina djevojčica među pet dječaka godinu dana starijih od nje. Na engleskom je počela puzati, naučila piti iz bočice, mahati bye bye, prvi put bila u kazalištu, vidjela Djeda Mraza, proslavila prvi rođendan, prvi put se odlijepila od mame i pošla nekom drugom: teti Ani. Teta Ana, Niko, Ivano, Kristijan, Zvone, Ljupka i Marta spominju se u našoj kući svaki dan, i uvijek kad stanemo na semaforu na Bulevaru, a tamo se skreće na engleski. Doduše, imamo nekoliko „problema“ na engleskom: Lola misli da je teta Ana samo njezina, teško podnosi satove na kojima nema aktivnost „the board“ i još teže to što je završna pjesmica dosadila svoj drugoj djeci osim njoj. I da, srijeda navečer, nakon engleskog, dan je kad nemamo ama baš nikakvih problema sa spavanjem.


Lola i mama Ivanita Lončar

Toni is a little fairy…hvala na svemu…oduševljeni smo!!


Toni i mama Maja Živković

Ivano “from dish to cup” – Veliko hvala teti Ani na predivnom iskustvu i zabavi. Naravno vidimo se obavezno i dogodine !


Ivano Morić

LC Rijeka

Bok, ja sam Laura (lijevo), a do mene je moja prijateljica Lara (desno). Nju sam upoznala u Helen Doron Early English školi u Rijeci. I baš smo si dobre. Svaki tjedan skupa pjevamo, plešemo, bojamo, pričamo i igramo se na satu engleskog jezika s našom najboljom tetom Ivanom i drugim prijateljima. A poslije sata zasluženo se odmaramo grickajući perece i pijući sokiće. Pa vidite nas! Obožavamo ovu školicu i tužne smo što nam je u četvrtak posljednji sat. Ali čim se nakupamo i nauživamo u ljetu, evo nas na jesen ponovno u školi, jer je to najbolja školica u gradu i svima ju hvalimo. Bye, bye, see you soon wink


Laura i mama Sanja Ćosić

Neo went shopping…”I choose a hat and shoes.”

Zahvaljujući Helen Doron školi od sad svoj shopping selim na Oxford Street. A i mama je sretna što će joj napokon netko moći u tome pomoći. Da je barem i u njeno vrijeme postojao Helen Doron Early English!!!


Neo i mama Marcella Vidmar

Škola Helen Doron Rijeka je najveselija škola koju pohađamo.Super profesorice su na jednostavan način, kroz igru i pjevanje naučile djecu da učenje stranog jezika zaista može biti zabavno i poučno na čemu im hvala!!! Sada dragi prijatelji, sve što morate napraviti je da idete na fejs stranicu helen doron early english rijeka i lajkom na moju sliku pomognete mi da osvojim nagradu!!


Mare i mama Sanja Sekelez

LC Ravnice

Sviđa mi se što se Helen Doron metoda primjenjuje u malim grupama te svako dijete čitav sat aktivno sudjeluje u odlično osmišljenim aktivnostima isključivo na engleskom jeziku. Pomagala u nastavi vrlo su kvalitetna i edukativna te, uz usvajanje engleskog jezika, općenito potiču dječju kreativnost i znatiželju. Dijete se na svakom satu susreće s različitim nastavnim pomagalima, koja prate sadržaje udžbenika i CDa. Najviše mi se sviđa što su odabrani prema interesu djece određene dobi (vile, čarobni štapići, životinje, zmajevi, dinosauri….) te se jezik usvaja u vrlo veseloj i djeci uzbudljivoj atmosferi. Udžbenici su zabavni, sadrže igre za razvoj fine motorike, grafomotorike, percepcije te podržavaju dječju spososbnost enciklopedijskog znanja. Učiteljica Maja, uz izvrstan engleski stručna je i u pedagoškom smislu te poznaje najnovija jezična i razvojna istraživanja, a njena velika motivacija i smisao za rad s djecom doprinijeli su zabavno i korisno provedenom vremenu.


Laura i mama Simona Strmečki

Mia obožava Sunny-a:-) mislim da se iz priloženog vidi da je prožvakan, doslovno:-) a pročitan mali milion puta… kad smo krenuli na BBS nije znala pravo ni puzati a sada iako još ima oskudni hrvatski vokabular govori dog i frog kada vidi spomenute životinjice..trči na run, a skače na jump. Mislim da je za njezinih godinu i pol to više nego odlično… A sve zahvaljujući teacherici Petri koja dovoljno pažnje posveti svakom djetetu te samoj HD metodi jer uči djecu povezivati stvari sa svijetom oko sebe…


Mia i mama Ivana Božić Knež

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima