🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Kampanja Young Heroes uvodi promjene u zajednicama

Pridružite se učenicima Helen Doron škole u nastojanju da postanu bolji svjetski građani

Nova kampanja Edukativne grupe Helen Doron “Young Heroes” potiče djecu da zajedničkim snagama poboljšaju svoje zajednice. “Young Heroes” će nadahnuti djecu diljem svijeta da oslobode svoje unutarnje junake i junakinje i spoznaju svoju istinsku moć.

“Junaci su svi oni koji koriste svoje sposobnosti kako bi drugima život učinili boljim. Svi, niski ili visoki, imaju potencijal postati junakom,” kaže Helen Doron, osnivačica i glavna izvršna direktorica. “Pozivamo djecu diljem svijeta da nam se pridruže i učine nešto dobro za svoje zajednice sudjelovanjem u međunarodnoj “Young Heroes” kampanji koja počinje 3. travnja. Poticanje djece da postanu bolji svjetski građani oduvijek je bio ključan dio naših vrijednosti. Povrh podučavanja engleskog jezika, mi naglašavamo važne vrijednosti poput brige o drugim ljudima, svim životinjama, biljnom i životinjskom svijetu te svijetu oko nas.”

“Kampanjom ‘Young Heroes’ ističemo da junaštvo ne iziskuje super moći niti čak posebne sposobnosti, već da djeca svojim zajedničkim trudom mogu poboljšati živote ljudi i životinja u svom okruženju,” kaže Doron. “Cilj kampanje je pokazati djeci diljem svijeta da mogu pokrenuti promjene u svojim zajednicama. Sitne promjene uistinu mogu imati dugotrajan učinak.”

Pridružite se kampanji “Young Heroes” i tako potaknite djecu u svojoj školi, mjesnoj zajednici ili klubu na otkrivanje svojih unutarnjih junaka i junakinja i ostvarivanje pozitivih promjena u svojim zajednicama. Za više informacija posjetite
https://helendoron.hr/young-hero

Pomicanje granica u edukaciji djece

Osnovana 1985. u cilju podučavanja engleskog kao stranog jezika za djecu, Edukativna grupa Helen Doron ima preko 900 obrazovnih centara i vrtića u 35 zemalja svijeta. Inovativna i dokazana metodologija Helen Doron služi kao kreativna inspiracija za “Helen Doron English,” vodeću franšizu te tvrtke, kao i za “Helen Doron Kindergartens,” “MathRiders,” i “Ready Steady Move!”

Grupa je dosad podučila više od dva milijuna djece da govore engleski, savladaju matematiku, iskuse prirodu i uče kroz pokret. Grupa traži franšizere i poslovne partnere radi širenja svog ekativnog sadržaja i daljnjeg pomicanja granica u edukaciji djece. Zaviše informacija posjetite www.helendorongroup.com.

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima