🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Koje su prednosti polaganja Cambridge ispita?

Helen Doron Teen English tečajevi nude nekoliko prednosti za tinejdžere

Prednosti koje Vaše dijete dobiva upisom na Helen Doron Teen English tečaj:

  1. Učenje engleskog kroz zabavu
  2. Upoznavanje zanimljivih osoba i stjecanje novih prijateljstava
  3. Uspješno savladavanje engleskog jezika u govoru, pisanju, čitanju i slušanju
  4. Priprema za lako polaganje Cambridge ispita

Učenje kroz zabavu

Helen Doron škola engleskog jezika nadaleko je poznata po svojoj Helen Doron metodi učenja. Jedna od glavnih značajki ove metode je da se učenje engleskog odvija kroz igru i zabavu, u vrlo opuštenoj atmosferi i jako ugodnom okruženju.

Osim toga, tijekom Helen Doron Teen English nastavnog programa, polaznicima su organizirane brojne zabavne igre, zanimljivi kvizovi znanja i poticajne diskusije. Rezultati koji se postižu ovim vrlo dobro osmišljenim aktivnostima su brzo i lako usvajanje engleskog jezika.

Upoznavanje zanimljivih osoba i stvaranje novih prijateljstava

Helen Doron Teen English program namijenjen je tinejdžerima u dobi od 11 do 19 godina. Budući da se nastava odvija u afirmativnom i poticajnom okruženju, engleski jezik se uči s puno smijeha, šale i doživljaja, koji svim polaznicima dugo ostaju u sjećanju. Tijekom pohađanja ovog programa, mnogi polaznici upoznaju nove zanimljive osobe i sklapaju nova prijateljstva, koja se nerijetko nastavljaju izvan Helen Doron škole.

Uspješno svladavanje jezika u govoru, pisanju, čitanju i slušanju

Polaznici Helen Doron Teen English programa uspješno savladaju sve jezične vještine, koje su potrebne za odlično vladanje engleskim jezikom. Prvenstveno nauče uspješno komunicirati na engleskom, slušati ga i razumjeti, čitati tekstove i pisati eseje, gramatički točno uz bogat vokabular.

Lako polaganje Cambridge certifikata

Provjere znanja koje tinejdžeri prolaze u Helen Doron Teen English školi napravljene su po uzoru na Cambridge testiranja, kako bi se polaznike pripremilo na eventualno polaganje Cambridge ispita.

Iz tog razloga, polaznici koji uspješno završe Helen Doron Teen English program potpuno su spremni za polaganje standardiziranih Cambridge testiranja. Dosadašnji rezultati su pokazali da mnogi polaznici Helen Doron Teen English programa ne samo polože Cambridge certifikat, već ostvare odlične rezultate.

Što su Cambridge certifikati i što s njima ostvarujete?

Znanje engleskog jezika u današnje je vrijeme iznimno potrebno. Ono će vam sigurno koristiti ako namjeravate upisati željeni fakultet u našoj zemlji, a neophodno je planirate li studirati ili raditi u inozemstvu.

Bez znanja engleskog jezika niste konkurentni na tržištu rada, nećete se moći upisati na strane fakultete i nećete ishoditi dozvolu za boravak u inozemstvu. Znanje engleskog često je neophodno i u turističke svrhe. S obzirom da je engleski svjetski jezik, kamo god da dođete, puno lakše ćete se snaći i upoznati nove ljude ako odlično vladate engleskim jezikom.
Kako biste dokazali potreban nivo znanja engleskog jezika, u mnogim od navedenih slučajeva biti će vam potreban Cambridge certifikat. To je najprestižnije uvjerenje o razini znanja engleskog jezika, priznato u više od 20 000 sveučilišta diljem svijeta.

Polaganjem Cambridge certifikata ostvariti ćete nekoliko značajnih pogodnosti:

  1. Cambridge certifikat prihvaćen je diljem svijeta.
  2. Polaganjem Cambridge certifikata dobiti ćete vrhunsku pripremu za državnu maturu, koju ćete, potom, vjerojatno lako položiti.
  3. Želite li studirati u inozemstvu, Cambridge certifikat neophodan je za upis na fakultet,
  4. Ako položite Cambridge certifikat imate perspektivniju budućnost u pogledu zapošljavanja, bez obzira radi li se o javnom ili privatnom sektoru

Višestruko priznat ispit engleskog jezika

Cambridge testiranje godinama su stvarali i razvijali stručnjaci s poznatog britanskog sveučilišta Cambridge. Premda su se kroz svoju stoljetnu povijest ponešto mijenjali, ovi renomirani ispiti engleskog jezika provjeravaju/definiraju 5 razina znanja engleskog jezika, od početne razine do razine znanja izvornog govornika, točnije, A1, A2, B1, B2, C1 i C2.

Ispiti su usklađeni s Europskim referentnim okvirom za učenje stranih jezika. Riječ je o međunarodnom standardu koji se danas koristi diljem svijeta za usporedbu znanja jezika.

Upravo zbog visoko standardiziranih kriterija, Cambridge certifikati priznati su diljem svijeta, kako od državnih ustanova i javnih institucija, tako i od mnogih kompanija.

Polaganjem Cambridge certifikata dobiti ćete vrhunsku priprema za državnu maturu, koju ćete potom lako položiti

Bez obzira koju razinu Cambridge ispita polagali, format ispita uvodi vas u svijet vanjskog vrednovanja i pomaže u lakšem polaganju ispita iz državne mature. Cambridge certifikat KET(Key English Test / A2) odgovara osnovnoj razini engleskoga jezika na hrvatskoj državnoj maturi. Cambridge certifikat FCE (First Certificate in English /B2) odgovara višoj razini engleskog jezika na hrvatskoj državnoj maturi.

Cambridge certifikat potreban je prilikom upisa na željeni fakultet ako želite studirati u inozemstvu

Cambridge certifikat FCE (First Certificate in English) je viši srednji nivo Cambridge ispita i odgovara B2 razini iz poznavanja engleskog jezika. Polaganje ovog certifikata potrebno vam je ako želite svoje studiranje započeti ili nastaviti u nekoj od zemalja engleskog govornog područja.

Perspektivnija budućnost pri zapošljavanju i razvoju karijere

Prilikom kandidiranja za posao u našoj zemlji, kako kod privatnih poslodavaca, tako i u javnom sektoru, osobe koje su položile Cambridge certifikat zasigurno stječu značajnu prednost.

Međutim, ako biste željeli raditi u nekoj od stranih kompanija, a posebice u inozemstvu, tada je polaganje Cambridge certifikata neophodno, odnosno predstavlja uvjet za dobivanje određenog posla.

Nadalje, znanje engleskog na razini Cambridge certifikata omogućiti će vam nesmetano sudjelovanje na različitim stručnim poslovnim skupovima, sastancima i prezentacijama.

Dakle, neovisno o tome koji ste fakultet završili i kojom se profesijom želite baviti posjedovanje Cambridge certifikata otvara vam znatno bolju perspektivu u traženju budućeg posla.

Cambridge certifikati priznati su širom svijeta

Ispiti engleskog jezika Cambridge priznati su na preko 20 000 sveučilišta, poslodavaca i vlada diljem svijeta. Ovi testovi otvaraju vrata visokom obrazovanju, proširuju mogućnosti zaposlenja i mogu povećati šanse za studiranje ili zapošljavanje. Putem poveznice možete pogledati sve institucije po državama koje prihvaćaju ispite Cambridge Assessment English.

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima