🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

LJETNA DOSADA, GOODBYE

Zabavni ljetni tečajevi engleskog jezika za djecu različite dobi

Ljetne praznike ne čine samo ona tri tjedna provedena na moru, a puno slobodnog vremena koje vaši mališani ljeti imaju napretek, definitivno treba pametno iskoristiti. Da biste preduhitrili ljetno dosađivanje, osim godišnjeg odmora, organizirajte barem jednu ljetnu aktivnost koja će ispuniti djetetov dan te ga učiniti korisnim, a ujedno i zabavnim.

IZ DOSADNOG, U PRODUKTIVNO

Jedna takva produktivna aktivnost je i Helen Doron ljetni tečaj engleskog jezika, na kojem će djeca tijekom petodnevnog druženja, kroz igru, pjesmu i smijeh učiti engleski jezik. Kombinacija odmora tijekom praznika i zabavnog učenja engleskog jezika, recept je za savršeno ukomponirano dječje ljeto.

Na Helen Doron ljetnom tečaju, dijete će kroz različite maštovite aktivnosti, postepeno savladati program namijenjen njegovoj dobi. Zanimljive i interaktivne igre neće opteretiti dijete, a pružit će iskustvo svakodnevnog slušanja i učenja jezika. Također, ljetno učenje jezika može poboljšati ili barem održati, djetetovu ‘kondiciju’ učenja i koncentracije za nastavak ili početak školske godine.

NAJZABAVNIJE ‘ENGLESKO’ LJETO

Helen Doron učenje engleskog jezika, temelji se na poznatoj metodologiji ponavljajućeg slušanja kojim djeca uče strani jezik kao svoj materinski. Ova metoda izostavlja bilo kakav oblik klasičnog učenja u školskim klupama i bazira se mnoštvu zabave, pokreta i glazbe. Nastava se temelji na zabavnom učenju u malim grupama te na kontinuiranim pozitivnim povratnim informacijama i motivirajućim pohvalama, koje učitelji daju djeci tijekom svake vježbe na nastavi. Na taj način, dijete je motivirano sudjelovati i govoriti na engleskom jeziku.

Petodnevni ljetni Helen Doron tečajevi engleskog jezika, održavaju se diljem Zagreba i Hrvatske. Klikom na poveznicu, možete pronaći sve škole koje održavaju ljetne tečajeve, kao i informacije o dobi, nazivu tečaja, terminima, trajanju i kontakt podacima škole.

TRI ZANIMLJIVA LJETNA TEČAJA

Svaki je tečaj, s obzirom na dob polaznika, organiziran i osmišljen drugačije.

  1. Tako će primjerice na tečaju Holiday Fun with Flupe, dijete (dob 3 do 6 god.) dobiti odgovarajuću pripremu za engleski u školi. Djeca će vježbati engleski pomoću dvije animirane epizode Fun with Flupe te se zabaviti igrajući igre, pjevajući pjesme i izrađujući predmete u engleskom govornom okruženju.
  2. Na tečaju Holiday Jump with Joey (dob 6 do 7 god.), dijete se susreće s dvije animirane epizode o pustolovinama Paula Warda i njegove prijateljice Millie u čarobnom gradu Storyville. Intenzivna struktura ovog tečaja pomaže djetetu da zapamti naučeno te ga također priprema za učenje engleskog u školi.
  3. Na tečaju I am the World dijete će učiti engleski kroz virtualno putovanje po svijetu, kroz umjetnost i izradu predmeta, dramu, igre, ples i kuhanje. Ljetni tečaj I am the World namijenjen je djeci u dobi od 6 do 10 godina kako bi poboljšali govorni engleski, vježbali rečenične strukture engleskog jezika i jakooo se zabavili.


Školski i vrtićki praznici savršeno su vrijeme da djeca krenu u nove avanture i poboljšaju razumijevanje i govor engleskog jezika. Igrat ćemo razne igre, pjevati pjesmice, putovati svijetom, izrađivati zanimljive predmete i sve to u engleskom govornom okruženju. Neka najzabavnije ljeto vašeg mališana počne! 🙂

Saznajte više o ponudi, lokacijama i terminima Helen Doron ljetnih tečajeva za ljeto 2022.

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima