🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Međunarodna razmjena učenika 2023.

Ovog ljeta priuštite svojem djetetu nezaboravno i neprocjenjivo obrazovno iskustvo! U suradnji s Helen Doron Španjolska organiziramo prvu međunarodnu razmjenu učenika.

Vodimo desetero učenika u dobi od 13 do 18 godina iz Zagreba i okolice na tečaj engleskog kojem je cilj razmjena stajališta i razmišljanja o pojavama u suvremenom društvu uz naglasak na raspravu i kritičko razmišljanje. Također, želimo potaknuti naše polaznike na samostalno korištenje engleskog jezika i nadamo se ostvarivanju novih kontakata i prijateljstava između polaznika Helen Doron Teen tečajeva iz Hrvatske i Španjolske.

O čemu se točno radi?

Izvedbeni plan nastave osmišljen je tako da se prvi dio tečaja održi u Španjolskoj u mjestima Sevilla i San Jose de la Rinconada, a drugi dio u Zagrebu.

Put učenika iz Zagreba u Sevillu bio bi u nedjelju 25.6., a naredna tri dana bi se za djecu iz Helen Doron Hrvatska i Helen Doron Španjolska održala nastava pod vodstvom dugogodišnjeg Helen Doron učitelja i edukatora Jesúsa Romera i učitelja iz Teen centra Ilica Tonija Zadravca.

29.6. obje skupine učenika zajedno s učiteljima putuju u Zagreb, a zatim slijede naredna tri dana nastave u našem Teen centru Ilica.

3.7. učenici i učitelj iz Španjolske vraćaju se kući.

Kako je organiziran smještaj?

Budući da se radi o tečaju na kojem se nadamo da će se roditi nova prijateljstva, obitelji prijavljenih polaznika bile bi domaćini za ono dijete iz Španjolske čija je obitelj ugostila dijete iz Hrvatske.

Radi se o četiri noćenja u Zagrebu (isto toliko i u Španjolskoj). Uz to bitno je samo da djeca imaju osiguranu večeru (ručak će se organizirati u školi u pauzi od nastave, a po potrebi i doručak).

Kakav je plan aktivnosti?

Po slijetanju u Sevillu 25.6. očekuje nas doček od strane učitelja i učenika iz Španjolske te smještaj učenika u obitelji.

26.6.-28.6. planirana je nastava na engleskom jeziku koja će uključivati puno zabavnih aktivnosti i prilika za usvajanje novih vještina. Također planiramo posjetiti neke od znamenitosti u Sevilli kao što su dvorac Alcazar i poznata katedrala Giralda, itd.

29.6. planiran je put svih učenika i učitelja iz Seville u Zagreb. Radi se o danu odmora gdje će učenici iz Španjolske biti smješteni u pripadajuće obitelji.

30.6-2.7. održat će se druga polovica tečaja u Zagrebu, a posjetit ćemo Botanički vrt, Muzej iluzija te organizirati zajednički odlazak u kino. Zadnji dan nastave također će biti organizirano zajedničko oproštajno druženje u Teen centru Ilica.

3.7. učenici iz Španjolske odlaze kući letom za Sevillu.

Nastava se održava svaki dan od 09:00 do 13:00. Nakon toga slijedi pauza za ručak, a poslijepodne su planirane navedeni izleti i ostale aktivnosti. Djeca se kući vraćaju kasno poslijepodne ili navečer te tamo noće.

Što će moje dijete usvojiti na tečaju?

Tečaj će se fokusirati na reprodukciju jezika i argumentiranu raspravu o fenomenima suvremenog društva. Usredotočit ćemo se na problematiku društvenih mreža i novih medija poput interneta i filma.

Osim diskusije, tečaj je zaokružen vježbanjem vještina čitanja i slušanja s razumijevanjem, kao i dodatne vještine kao što su snimanje i uređivanje video klipova i pisanje kritičkih osvrta.

Također, vaše će dijete dobiti jedno neprocjenjivo iskustvo za koje smo sigurni da će ostati vrlo draga uspomena dugi niz godina.

Koja je cijena tečaja?

Cijena aranžmana je 1,100 eur (8,285kn)

Cijena uključuje:

  • Povratnu avionsku kartu
  • Tečaj engleskog jezika i sve potrebne materijale za nastavu
  • Ručak za svaki dan nastave
  • Planirane navedene izlete

Kako mogu prijaviti svoje dijete?

Prijavu za svoje dijete možete poslati na email adresu ilica@helendoron.com

Potrebni podaci:

Ime i prezime djeteta;

Datum rođenja;

Prijave traju do 28.4.2023.

Požurite s prijavom jer je broj prijavljenih ograničen na 10 polaznika!

Imate još pitanja? Nema problema! 😀

Nakon završetka prijava organizirat ćemo roditeljski sastanak za sve prijavljene u Teen centru Ilica gdje ćemo vam predstaviti učitelje i detaljni plan i program tečaja!

Za dodatne informacije javite nam se na 095 3779 307

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima