🌞3,2,1 - prijave za šk. god. 2024./2025. su u tijeku! 🌞Upisi

Mogućnost podučavanja na pet kontinenata

Bobbharatnn Rithipol (Beth) je odličan primjer učiteljice koja je iskoristila pogodnosti međunarodnih franšiza kako bi prošla obuku na jednoj lokaciji, a zatim po svom izboru između 35 zemalja odabrala lokaciju za rad. Ova mlada žena je iskusila različite stilove i kulture. ”Trenutno živim i radim u Italiji. Rođena sam u Bostonu, Massachusetts-u, a moji roditelji su rođeni u Kambodži, tako da smo uvijek govorili engleski i kmerski (dominantni jezik u Kambodži) kod kuće. Govorim engleski, kmerski, tajlandski i kantonski”.

Prvi izlet u Helen Doron svijet sam započela u Bangkoku (Tajlandu). ”2013 godine preselila sam se iz Hong Konga u Bangkok i krenula sam u potragu za poslom učiteljice engleskog jezika. Čitala sam o metodologiji na njihovoj internetskoj stranici i shvatila da sam naučila tajlandski i kantonski jezik na sličan način. Istinski vjerujem u ovu metodologiju.”

Nakon što je prošla obuku za nove učitelje podučavala je u Bangkoku te je kasnije iskoristila svoje iskustvo i obuku da ispuni svoj san o životu i radu u Italiji. ”Trenutno podučavam u Helen Doron centru u Italiji. Dio posla koji me najviše ispunjava je vidjeti moje učenike kako koriste engleski jezik koji su naučili putem Helen Doron metode. Također volim gledati kako moji učenici rastu i zajedno napreduju.  Skoro je čarobno kako se njihova lica mijenjaju pred mojim očima. Spoznaja da roditelji imaju povjerenja u mene kao u osobu koja ima veliki utjecaj na njihovu djecu  čini dolazak na posao još veselijim.

Po čemu je Helen Doron škola drugačija? ”Podučavala sam u drugim školama diljem Hong Konga gdje se od djece očekivalo da ostanu u svojim klupama tijekom većeg dijela nastave. Volim kako se na našim satovima djecu potiče na kretanje i istraživanje van učionice. U Helen Doron školi koristimo pravu hranu i materijale različitih tekstura zbog čega je naš kurikulum živopisan i dobro osmišljen. Veličina našeg razreda je mnogo manja nego u većini drugih škola što pridonosi lakšoj povezanosti sa učenicima i njihovim roditeljima”.

Bez obzira na kojoj od skoro tisuću lokacija  diljem svijeta radite, metodologija je stimulativna i stvara sretnu djecu koja govore engleski te učitelje koje vole svoje karijere. ” Okružje stvarno potiče vašu kreativnost. Kroz rad sam upoznala mnogo krasnih ljudi te sam se sprijateljila s mnogim učiteljima i roditeljima. I dalje sam u kontaktu sa svojim kolegama, divnim šefovima i mojim učenicima i njihovim roditeljima u Tajlandu. Postavši Helen Doron učiteljica moj život je još ispunjeniji. Ako volite djecu i želite biti kreativni s njima, kontaktirajte svoj najbliži Helen Doron centar. Upoznat ćete neke od najstrastvenijih i najzanimljivijih ljudi.

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima