🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Nova Helen Doron web stranica

S ponosom vam predstavljamo našu novu web stranicu!

Nakon višemjesečnog procesa osmišljavanja, dizajniranja, pisanja i unošenja sadržaja, nova web stranica napokon je live!

Kako bismo sadašnjim i budućim korisnicima olakšali pronalaženje informacija o uslugama koje imamo u ponudi, novu web stranicu u potpunosti smo prilagodili korisnicima.

Što je novo?

Nova web stranica pruža detaljniji uvid u rad naših škola u Hrvatskoj, opširnije informacije o metodi i učiteljima, a jednim klikom možete doći do kontakt podataka za sve naše škole. Od sada možete jednostavnije pronaći informacije o tečaju prema dobi djeteta te se na vrlo jednostavan i brz način prijaviti za ogledni sat.

Možete preuzeti i pogledati razne informativne brošure te videa o metodi, tečajevima te iskustvima Helen Doron roditelja. Još jedna novost na web stranici je to da možete pronaći odgovore na najčešća pitanja, neovisno jeste li roditelj, učitelj ili poduzetnik zainteresiran za kupnju franšize. Na blogu možete dva puta mjesečno čitati edukativne članke koji će sadržavati relevantne teme.

Što se tiče poslovnih prilika u Helen Doron školi, na novoj web stranici možete pronaći sve informacije vezane uz posao franšizera, učitelja ili učitelja poduzetnika te se također prijaviti za određenu poziciju.

Uzmite nekoliko minuta i provjerite što je novo.

Dobrodošli!

Vaš Helen Doron Croatia tim

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima