🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Priča o uspjehu! Pružanje prilike djeci Albanije

Elizabeta Biba (Liza) vlasnica je Helen Doron centra za učenje u Tirani i nacionalni Helen Doron predstavnik za Albaniju.

Rodom iz Rusije, Liza je engleski učila cijeli svoj život kroz „ruski sustav obrazovanja, privatan tečaj s izvornim govornicima, tijekom školovanja u Velikoj Britaniji te dok je neko vrijeme bila zaposlena u SAD-u.“ Kako joj je tradicionalna školska metoda učenja jezika uvijek bila izazov gđa Biba navodi:  „ uvidjela sam prednosti prirodnog i lakog učenja engleskog jezika poput materinjeg, kroz igre i pjesmice i stvarno iskustvo – ukratko rečeno – u potpunosti sam zaljubljena u Helen Doron metodologiju“

Kao doseljenik, Liza je primijetila nedostatak aktivnosti za djecu predškolske dobi „ San mi je pružiti raznovrsne prilike za učenje djeci u Albaniji. Kada sam se doselila u Tiranu, nisam mogla pronaći edukativne i zabavne  aktivnosti  za djecu predškolske dobi. Nije postojalo ništa što bi poticalo tjelesni i mentalni razvoj djece tog uzrasta. Stoga sam tražila poticajne programe za učenje engleskog jezika i pronašla Helen Doron metodu ranog usvajanja engleskog jezika.

S velikim entuzijazmom Liza je odlučila postati Helen Doron učiteljica kako bi mogla pružiti albanskim mališanima  „ novo iskustvo učenja engleskog jezika s lakoćom i na zabavan način.“ U lipnju 2012. otvorila sam svoj centar za učenje ne samo albanskim, već i obiteljima stranaca koji su svojoj djeci željeli pružiti lak način učenja engleskog jezika.“

Liza u nastavku objašnjava zašto Helen Doron metoda ima tako puno uspjeha. „ Kod metode najviše volim činjenicu što je u cijelosti fokusirana na djecu, kako bi što više uživali u nastavi. Svi znamo da se učenje postiže bez problema kada radimo nešto što volimo i u čemu uživamo. Imamo posebno strukturirane radne materijale i nastavne planove te razrađeno usvajanje posebnih vještina na nastavnim satovima. Zahvaljujući stručnom pedagoškom timu koji sastavlja sadržaje, imajući na umu dob djece i njihove potrebe u pojedinom stadiju razvoja te stručnim učiteljima, podučavanje engleskog jezika zabavno je i lako.“

Gđa Biba ističe kako djeca s Helen Doron nauče puno više od engleskog jezika. „ Usvajaju pozitivna društvena iskustva u malim grupama, grade samopouzdanje, razvijaju komunikacijske vještine i uče o drugim kulturama…. i sve to uz pregršt zabave! Kao mama, rezultate vidim i kod svoje kćeri.  Ona sada ima dvije godine i sedam mjeseci , a s programom za bebe „Baby’s Best Start“ počela je s osam mjeseci te nastavila s „ It’s a Baby Dragon“ tečajem. Prirodno, bez problema govori tri jezika. Sigurna sam da sam joj sa Helen Doron metodom pružila najbolje iskustvo ranog razvoja i usvajanja engleskog.  Uzbuđena sam dok je gledam kako raste koristeći tri jezika, to je nedvojbeno velika prednost u životu.

Također je ushićena zbog karijernih prednosti koje nudi Helen Doron sustav. „Volim svoj posao učitelja i vlasnika centra za učenje.  Kao rezultat, nakon pet uspješnih godina vođenja centra u Tirani, odlučila sam se ići korak dalje i postati nacionalni Helen Doron predstavnik za Albaniju, šireći svoj utjecaj te na taj način pružajući priliku za učenje djeci diljem zemlje.» Ako želite biti dio međunarodnog uspješnog poslovanja te istodobno širiti strast za usvajanjem engleskog jezika, pridružite se Helen Doron mreži franšizera već danas!

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima