🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Razmišljate da postanete učitelj engleskog jezika? Nemojte stati samo na razmišljanju.

Pokrenite svoj posao.

Karijera učitelja engleskog jezika je zanimljiva iz više razloga. Za nekoga tko ima diplomu iz engleskog jezika, tko uživa u radu s ljudima, želi putovati, biti učitelj engleskog jezika vam često može priuštiti slobodu i fleksibilnost koju ostale karijere naprosto ne mogu.

No, ne mora stati na tome. Za mnoge Helen Doron franšizere postati učitelj je bio samo prvi korak od toga da su samo zaposlenici koji rade za plaću do vlasnika svog poduzeća. Zapravo, mnogi naši učitelji postali su franšizeri, a neki su postali i glavni franšizeri.

Jedna od velikih prednosti pridruživanju franšizi je ta da franšizeri ne moraju «izmišljati toplu vodu». Oni uče iz našeg iskustva te profitiraju od neprekidne podrške u poslovnom i pedagoškom smislu.

Koje su sve opcije dostupne?

Radeći kao učitelj u učiteljskom centru imat ćete više koristi od promocije i marketinga lokalne franšize, koja vam nudi spremnu nastavu za podučavanje.
Kao samozaposleni učitelj imate više slobode u vođenju nastave. Plaćanjem franšizne naknade osigurana su vam prava korištenja naših metoda podučavanja i materijala.
Ako ste poduzetnik u potrazi za novim životnim stilom, imate priliku postati franšizer Helen Doron centra i voditi privatnu školu te unijeti pozitivnu promjenu u živote vaših učenika i zajednice. Ako mislite postati dio franšize obrazovne industrije, budite sigurni da volite djecu. Dobar engleski jednostavno nije dovoljan. To je stvarno više od posla, to je poziv. Ako mislite postati učitelj engleskog jezika, razmislite o pristupanju organizaciji koja vam dopušta da se razvijate s kompanijom i odaberete svoj put koji je u skladu s vašim životnim stilom. Možete završiti tako što vodite svoje uspješno poslovanje

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima