🌞3,2,1 - prijave za šk. god. 2024./2025. su u tijeku! 🌞Upisi

SUCCESS! Obitelj Deljković iz Sarajeva

Sarajevska psihologinja Alma Deljković i njezin muž Bakir, koji radi u odjelu za marketing tvrtke Coca Cola, ponosni su roditelji dvije kćeri: sedmogodišnje Amal i dvogodišnje Emine.

Nakon prvog zajedničkog oglednog sata i majka i kćer su bile uvjerene da je to pravo mjesto za njih. “Izabrali smo Helen Doron jer smo nakon malo istraživanja shvatili da je to jedina škola za jezike u Bosni i Hercegovini koja koristi kreativne i inovativne metode poučavanja. Amal je jako kreativno dijete i znala sam da će joj se svidjeti metoda kojom se uči na zabavan i prirodan način. Zajedno smo išle na ogledni sat i ona je bila tako sretna, sve joj se svidjelo od prvog trena.”

Alma nam je pričala o svojem jako pozitivnom iskustvu s kćeri na Helen Doron satovima. “Amal pohađa Helen Doron školu već četiri godine, a počela je kad su joj bile tri i pol godine. Njezina učiteljica Dženana je bila jako predana i puna razumijevanja za svu djecu u grupi, koji su imali otprilike jednako godina kao i moja kćer. Tako se lijepo snalazila s njima da su ju uskoro pratili s potpunom pažnjom. Nakon prvih 6 mjeseci djeca su međusobno postala jako bliska i moja kćer je odlučila da joj više nisam potrebna na satu. Prema mojem mišljenju, to je bio jako značajan trenutak; ova metoda daje svakom djetetu vremena i prostora da se navikne na grupu i u potpunosti prihvati svoju učiteljicu i cijeli proces učenja.”

Alma entuzijastično nastavlja: “U Helen Doron školi razumiju da kroz kreativne metode poučavanja svako dijete može naučiti i usvojiti nove stvari bez pritiska. Svatko može pronaći nešto za sebe. Nakon svakog sata vidi se radost, sreća i zabava na svim dječjim licima, ali također se može čuti i sve što su naučili.

Nakon samo dvije godine satova engleskog svi su primijetili, a ne samo moj muž i ja, kao njeni roditelji, da je Amal bila jako uspješna u korištenju engleskog u svakodnevnom životu. Naš materinji jezik je bosanski, koji, vjerujte mi na riječ, nema nikakve sličnosti s engleskim! Amal je tako samouvjerena u svoje znanje engleskog jezika da ga koristi svakodnevno. Nakon što su čuli kako je Amal brzo i uspješno naučila engleski, svi su naši prijatelji upisali svoju djecu u Helen Doron školu.

Sada, nakon četiri godine u Helen Doron školi, Amal je sve još uvijek zanimljivo, zabavno i korisno. Ona je u odličnoj grupi. Njezina učiteljica Dženana još uvijek pokazuje jednaku predanost, volju i energiju za poučavanjem i vođenjem grupe. Dobra je stvar u tome što engleski uče kroz različite, vrlo kreativne metode.”

Amal je nastavila: “Moj muž i ja znamo da je danas znanje engleskog neophodno. Gdje god da krenete, trebate znati engleski kako biste mogli komunicirati s drugim ljudima. To je bila naša misao vodilja.

Sada, kada se prisjetim naše odluke da upišemo Amal u Helen Doron školu, mogu reći da je to bila jako dobra odluka s puno prednosti za naše dijete pa namjeravamo upisati i našu mlađu kćer. Željela bih u ime svih roditelja iz naše grupe izraziti zahvalnost našoj učiteljici Dženani Čolić i njezinom velikom trudu, energiji, kreativnosti i ljubaznosti koju pruža našoj djeci.”

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima