🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

SUCCESS! Obitelj Sablić iz Hrvatske

Zahvaljujući Helen Doron tečajevima, Lucijan se slobodno služi engleskim gdje god da pođe!

Lucijanova mama ispričala nam je svoja pozitivna iskustva s Helen Doron English tečajevima. „Mi smo mala tročlana obitelj – mama i tata: Virna i Vatroslav Sablić i naš sin Lucijan koji ima 10 godina i trenutno pohađa tečaj Paul Ward’s World u Helen Doron centru Maksimir. Njegova učiteljica je Ivana Đaković. Živimo u Zagrebu i naš materinji jezik je, naravno, hrvatski. i moj suprug, koji je inženjer elektrotehnike, i ja govorimo engleski.  Ja govorim još dva jezika, profesorica sam francuskog i ruskog.

Lucijan je krenuo na Helen Doron tečajeve s tri i pol godine. U to vrijeme već je znao 50-ak osnovnih riječi engleskog jer je gledao dječje programe s crtićima na televiziji. Primijetili smo da ga je zabavljalo ponavljati riječi i rečenice pa smo zaključili da bi bilo dobro upisati ga na tečaj engleskog jezika za djecu. Na televiziji smo vidjeli Helen Doron reklamu, informirali se o metodi te odlučili pokušati.

Tijekom prve godine bili smo na satu zajedno s Lucijanom i imali smo mogućnost upoznati se s pristupom i samom metodom. Bila sam iznenađena kako je Lucijan jezik učio lako i prirodno, kroz igru, pjesmu i ples. Naša učiteljica ima mnogo strpljenja s djecom i uspijeva zadržati njihovu pažnju i zainteresirati ih za razne aktivnosti, što nije uvijek lak zadatak.

Također, atmosfera na satu je opuštena, nema pritiska; djeca često imaju priliku pričati o svojim omiljenim igricama, pametnim uređajima pa čak i o izgubljenim  mliječnim zubićima. Vrlo brzo je odlazak na tečaj engleskog postao Lucijanova omiljena aktivnost, sprijateljio se s ostalim polaznicima i jako je napredovao.

Lucijan komunicira na engleskom sa svojim prijateljima tijekom sportskih aktivnosti. Sve igrice, crtići i dokumentarci koje gleda su na engleskom jeziku. Kada ga posjete prijatelji iz razreda, pričaju na engleskom te vrlo često na putu kući iz škole analiziraju igrice (Minecraft i Clash of Clans) na engleskom. Kada putujemo u inozemstvo, on se služi engleskim jezikom u prodavaonicama, restoranima, muzejima itd.

Sve u svemu, mogu reći da mu dobro poznavanje engleskog jezika daje slobodu da komunicira, igra se, uči i putuje. Lucijan voli engleski zbog toga što je usko povezan sa svim stvarima koje ga zanimaju. Iz mojeg iskustva, na drugim tečajevima engleskog djeca moraju beskonačno ponavljati neke osnovne fraze i izraze, što te satove čini dosadnima i zamornima. To nije slučaj s Helen Doron tečajevima  gdje su objedinjeni zabava, igra i smijeh…sve na engleskom!“

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima