🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

SUCCESS! Osnažujemo djecu darom engleskog jezika

Raneen Gharzuzi iz Tarshiha u Izraelu iskusila je svijet Helen Doron engleskog iz svih kuteva: kao franšizerka, kao učiteljica te kao ponosni roditelj triju Helen Doron učenika. Materinji jezik ove multikulturalne mame je arapski, jezik koji govori u svom domu, a također tečno govori hebrejski te, naravno, engleski.

Raneen prenosi svoju 15 godina dugu Helen Doron priču. “Moja prijateljica je nekoć bila Helen Doron učiteljica čime je bila toliko oduševljena da sam se i sama odlučila okušati u tom poslu. Započela sam raditi kao Helen Doron učiteljica sa skraćenim radnim vremenom, zaljubila se u metodologiju, u djecu i u rezultate te odlučila da to neće biti samo moj posao već i moj poziv!”

“Nakon što sam oko 6 godina bila učiteljica odlučila sam se na korak dalje te sam postala i franšizerka. Sada imam pet učiteljica koje rade sa mnom i poučavaju oko 300 učenika.”

Raneen smatra kako se ova metodologija uvelike razlikuje od ostalih engleskih tečajeva s kojim se susrela. “Ovdje ne podučavamo samo engleski jezik već smo i dio međunarodne zajednice. Učenici su u grupama od najviše osmero djece u kojima se priča samo na engleskom, uz mnogo igara, zabave, kretanja, plesa, sjajnih knjiga i mnogo aplikacija i online igara. Moji učenici pričaju izvrstan engleski jezik s ispravnim naglaskom i što je najvažnije, posjeduju ljubav prema jeziku.”

Raneen preporučuje Helen Doron organizaciju svima koji su u potrazi za učiteljskim i/ili franšizerskim prilikama. “Ovo je međunarodna metoda kojom se poučava diljem svijeta! Možete dobiti stalnu podršku za obuku i usavršavanje, fleksibilno radno vrijeme, dobru plaću i mnogo zadovoljstva i zabave.

Kao što uvijek govorim, morate voljeti ono što radite kako biste uspjeli. Volim biti i franšizerka i učiteljica, posebno kada vidim kako mnogo učenika tečno govori engleski zahvaljujući Helen Doron tečajevima engleskog jezika.”

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima