🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

SUCCESS! Sloboda i užitak u učenju engleskog po Helen Doron metodi

Katarina Hagovska je entuzijastična Helen Doron učiteljica i ponosna majka troje Helen Doron učenika. Žive u slovačkom gradiću Roznavi čiji su stanovnici zbog blizine s mađarskom granicom većinom bilingualni. “U sretnom sam braku već 10 godina. Imam troje predivne djece, jednu djevojčicu i dva dječaka koji tečno pričaju slovački i mađarski jezik. Sve troje su, naravno, Helen Doron učenici koji vole učiti engleski!”

Katarina je diplomirala engleski i njemački jezik i književnost te započela svoju karijeru kao profesorica u srednjoj školi u Roznavi. Poput mnogih drugih Helen Doron učitelja i franšizera, naišla je na Helen Doron metodu tražeći načine na koje bi svoje dijete učila engleski. “Moja kći je imala tri godine kad sam je odlučila početi učiti engleski, ali nisam znala kako. Tražeći knjige ili CD-e na internetu naletjela sam na Helen Doron i vidjela da se nude ogledni satovi. Odmah mi se svidjelo, ali najbliži Helen Doron centar bio je udaljen sat vremena vožnje. Odlučila sam, stoga, postati Helen Doron učiteljica i sama podučavati svoju djecu. Tada još nisam znala koliko ću uživati u podučavanju po Helen Doron metodi, ni koliko će mi to promijeniti život.”

Pet godina kasnije, Katarina podučava djecu u dobi od 2, 3 godine pa sve do tečajeva Teen Talent za adolescente. Osvrćući se na razliku u podučavanju na tradicionalan način u javnoj školi, usporedila je svoja dva iskustva i objasnila zašto joj je draža Helen Doron metoda. “Imala sam priliku podučavati u srednjoj školi i uistinu cijenim rad svojih kolega tamo, s obzirom na to da su pod stalnim pritiskom da daju sve od sebe u tim uvjetima. Podučavanje po Helen Doron metodi pružilo mi je slobodu i rasteretilo me od neugodnih zadataka koji iziskuju puno vremena kao što su ocjenjivanje, redovito ispitivanje i stresno pripremanje za satove. Podučavanje je postalo moj hobi. Radujem se nastavi jer svaki sat predstavlja izazov mom znanju i kreativnosti te mojoj sposobnosti da zainteresiram djecu za ono što učimo. Helen Doron učitelji istinski vole engleski jezik i djecu.”

Njoj je jasno da je Helen Doron metodologija pravi izbor. “Od prvog demo sata nadalje, učenici i roditelji su svjesni razlike između klasičnih tečajeva i Helen Doron engleskog. Male grupe, prijateljsko okruženje, sjedenje u krugu na tepihu, mnoštvo pokreta, pjevanja, likovnog izražavanja, pozitivno poticanje i puno zabave tijekom nastave kao i redovito slušanje materijala kod kuće čine Helen Doron metodu jedinstvenom. Zahvaljujući posebnim aplikacijama, materijali za tečajeve su također vrlo atraktivni i interaktivni. Međutim, smatram da je i osobnost učitelja ono što tečajeve čini drugačijima od svih ostalih. Učiteljica koja je spremna puzati, oponašati zvukove životinja, uprljati se ili smočiti ako treba, spremna je i zabaviti se u ulozi Helen Doron učiteljice!”

Katarina je jako zadovoljna svojom karijerom Helen Doron učiteljice i zahvalna je zbog načina na koji joj je život obogaćen kao članici Helen Doron obitelji. “Hvala vam što imam posao koji me ispunjava i usrećuje. Hvala na prilici da podučavam po metodi koja je učinkovita za svu djecu. Hvala za svu djecu koja uživaju u učenju engleskog na pravi način. Hvala za roditelje koji su zadovoljni divnim rezultatima Helen Doron engleskog. Jednostavno… hvala!”

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima