🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

SUCCESS! Slovačka obitelj povezala se sa svijetom pomoću Engleskog!

Bratislava, Slovačka je dom Silvie Langermann i njezinog supruga Thomasa, koji vodi tvrtku za planiranje društvenih evenata, tvrtku koja se bavi prodajom ruža, a također je životni trener kao i njegova supruga. Njihova obitelj također uključuje i dva dječaka: trogodišnjeg Mátyása i četverogodišnjeg Matusa te djevojčicu koja će svakako krenuti na Helen Doron tečaj kada malo naraste.

Silvia oduševljeno govori o Helen Doron iskustvu svojih sinova: “Volim način na koji moji sinovi uče engleski u Helen Doron školi, jer je to tako prirodno za njih. Oni uče kroz zabavu, čak ni ne shvaćaju da uče! ”
Kod kuće obitelj govori slovački i mađarski jer je Silvijin materinji jezik mađarski, a Thomas je odrastao govoreći slovački. “Naša djeca su tečna u oba jezika koja govorimo doma.”

Silvia napominje da je napredak njezinih dječaka vidljiv na tjednoj bazi te smatra metodologiju vrlo učinkovitom. Ona smatra važnim to što se djeca vesele odlasku na engleski te se zabavljaju na nastavi. „Dječaci uvijek dolaze kući dobro raspoloženi, što nas sve veseli, a njihov engleski je bolji iz tjedna u tjedan. ”

Ponosnoj majci je također drago što je engleski njezine djece, nakon samo dvije godine pohađanja Helen Doron tečaja, osjetno bolji nego od njihovih kolega u razredu koji ne idu u Helen Doron školu. Ona zna da je znanje engleskog vrlo bitno za Slovake, “engleski za mene znači vezu sa svijetom … s ljudima, sa znanjem, sa svime! Znanje engleskog pruža ljudima puno više mogućnosti!“

Silvia zaključuje : “Uvijek preporučujem Helen Doron English svojim prijateljima i obitelji. To je pravi način da djeca nauče engleski!“

Razmišljajmo o hrani

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima