🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

SUCCESS! U osamnaest godina predavala Helen Doron engleski čak 4000 djece!

Britanka Marie preselila se u Izrael kada joj je bilo samo 19 godina, kako bi radila u industriji uvoza i izvoza. Trenutno živi u mjestu Rishon Lezion, blizu Tel Aviva sa svoje tri kćeri, koje sada imaju 23, 18 i 15 te su odrasle u Helen Doron English obitelji. Obitelj je dvojezična; „kod kuće govorimo i engleski i hebrejski, no dok su djevojčice bile male, uglavnom smo pričale engleski“.

Nakon rođenja njene druge kćeri, Marie je čula za Helen Doron. „Prijateljica mi je rekla za Helen Doron metodu, raspitala sam se, prošla trening za učitelje i nikada se nisam osvrnula. Osamnaest godina kasnije, Marie je predaje engleski svim uzrastima, – „od tečaja Didi the Dragon i Fun with Flupe u vrtićima sve do tečajeva za školsku djecu poput Paul Ward’s World. Tijekom 18 godina podučavala sam više od 4 000 djece„

Tijekom 18 godina posvjedočila je brojnim promjenama u Helen Doron edukacijskoj grupi. „Stekla sam dosta iskustva kao učitelj i uživam radeći po Helen Doron metodi. Sretna sam i zbog napretka i tehnoloških poboljšanja u Helen Doron edukacijskoj grupi. Obožavam Helen Doron Song Club na You Tube kanalu, Kangi Club i sva pomagala koja su učiteljima dostupna preuzimanjem s interneta. Na svom pametnom telefonu, na jednostavan način mogu roditeljima pokazati opcije poput Helen Doron Song Cluba. Često ih podsjećam da se koriste Kangi Club stranicom. Sve aplikacije koje se tamo mogu pronaći izvrsne su za učenje kod kuće.“

Zašto Marie toliko uživa u svom poslu Helen Doron učitelja? “Najviše zbog mojih učenika. Osjećam se uistinu blagoslovljenom radeći nešto što volim. Da me netko pita zašto se prikloniti podučavanju prema našoj metodi, rekla bih im da je najvažniji razlog to što je prilagođena djeci svih uzrasta. Nastavni planovi i ideje su vam uvijek dostupni. Imate konstantnu online podršku ostalih učitelja, raznovrsne vidove nadogradnje materijala kao i mogućnost sudjelovanja na brojnim seminarima. Sve što vam je potrebno je pozitivna energija, mašta i ljubav prema djeci. Sami možete birati radno vrijeme te od svoga rada pristojno zaraditi!”

Postani Helen Doron učitelj! 

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima