🌞3,2,1 - prijave za šk. god. 2024./2025. su u tijeku! 🌞Upisi

Učitelji koji čine razliku

Više od tri milijuna djece naučilo je engleski jezik po jedinstvenoj Helen Doron metodologiji, a danas je Helen Doron English međunarodna obrazovna franšiza broji više od 1.000 centara za učenje u 38 zemalja.

Jedna od stvari koje Helen Doron škole za engleski jezik čini jedinstvenima su Helen Doron učitelji. Korištenje Helen Doron metodologije zahtijeva predanost, kreativnost, entuzijazam, ljubav prema djeci i želju da im se pomogne u učenju. Svaki Helen Doron učitelj završi intenzivnu edukaciju i koristi nastavna pomagala koja su razvili pedagoški stručnjaci. Ti materijali su testirani i dokazano učinkoviti za učenje engleskog jezika, a cjelokupna se nastava održava se na engleskom jeziku.

Helen Doron učitelji imaju mogućnost rada u Helen Doron školama ili kao samostalni učitelj. Učitelji koji rade u Helen Doron školi imaju više koristi od promotivnih i marketinških aktivnosti lokalnog franšizera, dok samostalni učitelji imaju više slobodnog prostora za organiziranje nastave u skladu sa svojim životnim ritmom, ali s druge strane imaju veću odgovornost za rast broja studenata u svom području, kao i samostalno promoviranje Helen Doron tečajeva.

Podučavanje prema Helen Doron  English metodi kao samostalni učitelj omogućava vam izvrsnu dodatnu zaradu. Bez početnog ulaganja za kupnju franšize, vaš prihod ovisit će o mnogim čimbenicima: o broju radnih sati, broju grupa, troškovima najma prostora, troškovima pripreme rekvizita za nastavu, marketinškim troškovima i drugim faktorima. Novi samostalni učitelji dobivaju početne promotivne materijale i korisne informacije o vođenju unosnog i neovisnog posla.

Kao Helen Doron English samostalni učitelj pridružujete se poznatoj međunarodnoj franšiznoj mreži koja se temelji na našoj jedinstvenoj metodologiji. Samostalni učitelji osiguravaju prava na korištenje Helen Doron metode u nastavi te korištenjem nastavnih materijala uz plaćanje skromne naknade za autorska prava, a nakon određenog vremena mogu otvoriti i vlastitu Helen Doron školu.

Većina nas je imala barem jednog učitelja koji je doista promijenio naš pogled na život. Netko tko je bio dovoljno strastven da nas podučava važnim vrijednostima i životnim lekcijama te nas poticao da postanemo bolji ljudi. To je učitelj kakvog mi tražimo!

 

Učitelj si engleskog jezika i imaš poduzetničkog duha?

Zanima te posao samostalnog učitelja i podučavanje prema Helen Doron metodi? Ako živiš u jednom od ovih gradova: Čakovcu, Đakovu, Daruvaru, Gospiću, Imotskom, Karlovcu, Krapini, Makarskoj, otoku Krku, Poreču, Sisku ili Virovitici, pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku na croatia@helendoron.com.

 

Zamjenska slika
helendoronUrednik

Kategorije

Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima